Home / ANASAYFA / Amerikan Tarzı Dekorasyonun İncelikleri
amerikan dekroaston stilleri

Amerikan Tarzı Dekorasyonun İncelikleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Birçok kişi Amerikan filmlerinde sık sık görülen sade, uyumlu ve şık Amerikan tarzı dekorasyonun hayranıdır. Aynı rahatlığı şıklığı ve uyumu kendi evinde uygulamak için çaba gösterir. Rahat, işlevsel samimi ve sıcak bir görünüm sunan Amerikan tarzı dekorasyonun incelikleri hakkında yaptığımız araştırmayı Amerikan tarzı dekorasyon tutkunları için sunuyoruz.

Amerikan Tarzı Dekorasyon Detayları

Amerikan tarzı dekorasyonunda dikkatleri çeken en önemli nokta renk uyumundaki mükemmelliktir. Açık ve koyu renklerle yakalanabilecek en mükemmel uyumu yakalayarak mükemmel dekorasyonlara imza atılmaktadır. Amerikan tarzı dekorasyon örnekleri arasında bir diğer detayda eski ve yeni eşyaları sıra dışı bir dizaynla bir arada kullanarak rahat tasarımlar hazırlamaktır. Geniş salonlarda büyük geometrik şekillere sahip koltuklar, koltuklarla uyumlu canlı ve enerji veren perdeler ve devasa aydınlatmalar Amerikan tarzı dekorasyonun olmazsa olmazlarıdır.

Amerikan Tarzı Dekorasyon Nasıl Uygulanır?

Eski mobilyalarınızı canlı renklerden oluşan kumaşlarla yenileyerek yepyeni bir görünüme kavuşturabilir bu şekilde sade ve modern bir dekorasyona imza atabilirsiniz. Fazla eşya kullanılmadan yapılan Amerikan tarzı dekorasyonla ölü noktaları gözlerden kaçırabilir, rahatlığın ve işlevselliğin ön planda olduğu bu dekorasyonla ferah ortamlar yaratabilirsiniz. Duvarlarında modern tablolar, masa ve sehpalarda sanat eseri niteliğinde aksesuarlar kullanabilirsiniz.

Dekorasyonda modern, işlevsel, kullanışlı ve sade dekorasyonlardan yanaysanız Amerikan tarzı dekorasyonla evlerinize bambaşka bir şıklık kazandırabilirsiniz. 2017 de sıklıkla uygulanmaya başlanılan ve sezonun trendleri arasına giren Amerikan tarzı dekorasyon görsellerini sizler için derledik. Yukarıdaki bilgiler ışığında görselleri inceleyerek mükemmel bir dekorasyona imza atabilirsiniz.

 

 

 

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

97 queries 0,443