Home / ANASAYFA / 2017 Mutfak Halı Modelleri
uc-boyutlu-mutfak-hali-modelleri-2014-2015
2017 Modern Mutfak Halı Modelleri

2017 Mutfak Halı Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Her dönemde evlerin en çok kullanılan alanları genelde mutfaktır. Mutfak dekorasyonunda dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, eşyaların çabuk kirlenme konusu ve buna göre malzeme kullanılmasıdır. 2017 Mutfak Halı Modelleri, dekoratif olduğu kadar işlevselliği ve leke tutmama özelliği ile de öne çıkmaktadır. Mutfak dekorasyonunda tercih ettiğiniz halının dekorasyona uyumu mutfak dolapları ve diğer dekorasyon ögeleri ile arasındaki uyuma bağlıdır.

Mutfaklar için tasarlanan halılar, mutfak için tasarlanmış diğer dekoratif ürünlerle bütünlüğü sağladığı zaman oldukça şık ve modern dizaynlar ortaya çıkacaktır. 2017 Mutfak Halıları arasında dekoratif desenli, yuvarlak, kare ve dikdörtgen tarzında modeller öne çıkmaktadır. 2017 mutfak Halı Fiyatları ise iplik, dokuma, renk ve desen farkına göre değişim göstermektedir. Mutfak dekorasyonunda ferahlığı yakalamak için mutfak halı ve mutfak dolap renkleri aynı tonda olmamalıdır. Mesela turkuaz tonlarında bir mutfak dolabına sahipseniz, içinde mavi ve turkuaz bulunan beyaz veya krem ağırlıklı halı tercih edebilirsiniz.

Eskiden mutfak halıları kir kamuflajı aşçısından koyu renk seçilirdi. Oysa günümüzde mutfaklar için teknolojinin en güzel ödülü olan leke tutmayan antibakteriyel halıların genelde açık renkleri kullanılmaktadır. 2017 Modern Mutfak Halı Modelleri arasında bu bağlamada hiçbir renk sınırlaması bulunmamaktadır.

Mutfak halısı almayı düşünenler için 2017 Mutfak Halı Modelleri resim galerisini sunuyoruz.

 

Bir önceki yazımız olan ANTRENİZİ DEKORE EDERKEN BU HATALARI YAPMAYIN. başlıklı makalemizde antre dekorasyonu, antre dekorasyonunda yapılan hatalar ve ev dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

98 queries 1,862