Home / ANASAYFA / 2017 banyo niş modelleri
banyo-nis-modelleri1
Banyo niş modelleri

2017 banyo niş modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Geniş banyoya sahip olanlar nasıl bir dekorasyonla lüks bir görünüm yakalayabilirim diye düşünürler. Lüks görünümlü banyo dekorasyonları için 2017 banyo niş modelleri hakkında mutlaka bilgi sahibi olmalısınız. Modern niş modelleri banyoya şık ve lüks bir görünüm kazandıracaktır.

Banyo niş modelleri duvar rengi ile uyumlu olmalıdır. Mesela banyo duvar renklerinizin bir ton koyusu veya açığı olmalıdır. Bu şekilde daha şık ve modern bir görünüm yakalanmış olunur. Banyo nişi uygulamasını mutlaka işinin uzmanı bir ustaya yaptırmalı ve onunda fikrini almalısınız. Aksi takdirde duvarlarınız aşınarak zarar görebilir.Niş modelleri uygulaması derinlemesine açılmalı alt alta raflardan oluşacak bölümlere sabun, havlu, deterjan, şampuan depolanacak veya aksesuar yerleştirilecek şekilde tasarlanmalıdır.

Banyo nişi açtırmayı düşünüyorsanız mozaik döşemelerinden de faydalanarak, duvarlarınıza farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Siz de banyolarınıza niş açtırarak farklı ve lüks bir görünüm yakalamak ister misiniz?

Bir önceki yazımız olan ANTRENİZİ DEKORE EDERKEN BU HATALARI YAPMAYIN. başlıklı makalemizde antre dekorasyonu, antre dekorasyonunda yapılan hatalar ve ev dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

97 queries 2,441