Home / ANASAYFA / 2017 Dikdörtgen Salon Dekorasyon Önerileri
dar-salon-dekorasyonu

2017 Dikdörtgen Salon Dekorasyon Önerileri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Zor bir dekorasyon olarak düşünülse de dikdörtgen salonlar uygun mobilya ve profesyonelce yapılan dizaynla kolay bir şekilde döşenebilir. 2017 Dikdörtgen Salon Dekorasyon Önerileri arasında modern, şık ve zarif tasarımları bir arada bulabilirsiniz. Dekorasyonda en önemli kriter, dar yaşam alanlarına küçük dokunuşlarla derinlik kazandırarak geniş görünen alanlara çevirmektir. Kullanışlı ve şık salon dekorasyonu için genelde L koltuklar veya ikili berjer, bir ikili ve bir üçlü koltuk önerilir. Koltuk sayısı ise salonun genişliğine göre eksiltilebilir veya artırılabilir.

Salon kapısı mutfağa yakın ise yemek odası takımını bu alana konumlandırabilirsiniz. Bu şekilde hem alan tasarrufu sağlanır hem de mutfaktan servis yapma kolaylaştırılmış olur. Dikdörtgen salonlar için en uygun konsol ise duvara dayalı modellerdir. Şık bir dresuar yerleşimi ile dikdörtgen salon dekorasyonu mükemmel bir görünüm yakalamış olur.

Dekore edilen yaşam alanının dar olması büyük bir dezavantajdır. Ancak bu darlığa dev bir ayna kullanarak çözüm bulabilirsiniz. Bu yaşam alanlarının ferahlığı için halı, mobilya, duvar rengi ve perdeler mutlaka açık renklerden seçilmelidir. Sehpa ve masa seçimlerinde 2017 Dikdörtgen Salon Dekorasyon Modelleri arasından kenarları oval olan modeller seçmek sizin için her an pratik kullanım sunacaktır. Dar salonların iyi ışık alması için ışığın geldiği tarafı mobilyalarla kapatmamak ise en ince detaydır.

Bir önceki yazımız olan ANTRENİZİ DEKORE EDERKEN BU HATALARI YAPMAYIN. başlıklı makalemizde antre dekorasyonu, antre dekorasyonunda yapılan hatalar ve ev dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

98 queries 0,826