Home / ANASAYFA / 2017 Genişletilebilir Yemek Masaları
bitmemis-yemek-masasi

2017 Genişletilebilir Yemek Masaları


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

genisletilebilir-yemek-masasi

Yemek masasında ekstra koltuklara ne zaman ihtiyaç duyacağınızı bilemezsiniz, bu nedenle genişletilmiş bir yemek masasının baskısını sürekli aklınızın bir köşesinde hissedersiniz

Gelelim 2017 yılında öne çıkabilecek genişletilebilir yemek masalarına

yemek-masasi-ahsap

Genişletilebilir yemek masaları için çeşitli stiller vardır. Damla yaprak modelleri oldukça yaygındır. Diğerleri biraz daha karmaşık yapıya sahiptir.

ahsap-yemek-masasi-tabani-mermer-ustu

Çoğu genişletilebilir yemek masası, görünümlerini ve boyutlarını sadece birkaç dakika içinde veya daha da azaltarak büyük ölçüde değiştirir. Her şey tasarım için kullanılan sisteme bağlı.

metalik-taban-yemek-uzun-yemek-masasi

Örnegin bu tablonun daha küçük, daha kompakt olmasına ve daha az yer kaplaması için bu masanın kenarları gerek kalmadığında düşüyor.

seffaf-tabanli-ince-yemek-masasi

Bazı masa modelleri sadece bir taraftan genişler. Bu, onları bir köşede veya bir duvara kalıcı olarak yerleştirebileceğiniz ve masayı hareket ettirmeden ihtiyaç duyduğunuzda ekstra yan parçayı yükseltebileceğiniz anlamına gelir.

yemek-masasi-kullanilabilir-dis-kullanilabilir

Bulmaca benzeri tasarımıyla genellikle genişleyebilen bir yemek masasını tanıyabilirsiniz. Üst, iki veya daha fazla parçadan oluşur. Bununla birlikte, tablonun genişletilebilir olduğu her zaman açık bir işaret değildir.

bitmemis-yemek-masasi

Genişletilebilir yemek masaları küçük evler için çok  pratiktir. Ayrıca, kompakt formlarında çok fonksiyonlu ve çift masalar veya hatta konsol tabloları olabilirler.

Yemek masaları ile ilgili daha geniş bilgi edinmek isterseniz bir önceki  Şık Yemek Masaları Dünyasına Bir Gezi konulu makalemizi inceleyebilirsiniz. 

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

96 queries 3,211