Home / ANASAYFA / 2017 Anne Yatağı Yanı Beşik Modelleri
anne-yani-besik
2017 anne yanı beşik modelleri

2017 Anne Yatağı Yanı Beşik Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Bebek bekleyen ve yeni bebeği olmuş anne babaların ilk etapta düşündükleri tek şey bebeğin ilk aylarda nerede yatacağıdır. Çünkü ilk aylarda bebeğin başka odada yatırılması bazı riskleri göze almak demektir. Bebekle aynı yatakta yatmanın da riskleri olduğu için bugün sizlere 2017 anne yatağı yanı beşik modelleri hakkında detaylar paylaşacağız. Anne yanı bebek beşik modelleri kullanışlı olduğu kadar şık bir dizayna da sahiptir.

Anneler bebek beşiği ile hem bebeklerinden uzak kalmıyor, hem bebeğin ilk dönemlerinde çok görülen kusmalarını kontrol ediyor, hem de sık emme isteklerini fazla yorulmadan gidermiş oluyor. Anne yatağı yanı bebek karyolası anne yatağına monte edildiği için bebek anne yanında yatmanın huzuru ile daha kaliteli bir uyku uyuyor. Anne yanı beşik modelleri için yatak odası boyutunun hiçbir önemi yoktur. Minimal ebatlarda olan anne yanı bebek karyola modelleri her türlü yatak odasına ve yatağa uyumludur. Özel tasarımlarda daha büyük de yaptırabileceğiniz bebek beşiği modelini yatağınıza ve yatak odanıza uygun şekilde özel dizaylarda yaptırabilirsiniz.

2017 anne yatağı yanı bebek beşik modelleri arasında çok fonksiyonlu olanları da vardır. Mesela tekerlekleri ve panelleri ayrı satılan bebek beşiği modelleri bebek büyüdükten sonra da farklı amaçlarda kullanılabilir. Sizde bebekler için en ideal beşik kategorisi arasında ilk sıralarda olan anne yatağı yanı bebek beşik modelleri resim galerimizi inceleyerek model beğenebilir ve bu doğrultuda alışverişe çıkabilirsiniz.

Yeni anne babalar için en ideal bebek beşiği modeli olan anne yatağı yanı bebek beşiği sizin de hayatınızda büyük kolaylıklara imza atacaktır. Özellikle doğumdan sonraki ilk aylarda bebeğinizden uzak kalmadan onu daha sık kontrol edebilmek ve konforlu bir şekilde uyumasını sağlamak size de huzur verecektir.

Bu kategorideki bir diğer yazımız olan 2017 emzirme koltuğu modelleri yazımızı okudunuz mu?

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

97 queries 0,779