Home / ANASAYFA / 2017 Düğün Dekorasyonları
117
2017 düğün dekorasyonları

2017 Düğün Dekorasyonları


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Ruh ikizinin bularak tek kişilik hayat serüvenine veda etmek ve yeni, sıcacık bir yuva kurmak hemen hemen herkesin hayalidir. Yeni bir hayata adım atmanın ilk etabında büyük bir alana sahip, dekorasyonu güzel yapılmış alanın tatlı telaşı vardır. Bu bağlamda düğün dekorasyonu için sizlere yardımcı olabilecek bazı püf noktalarına değinmek istiyoruz. Düğün dekorasyonuna öncelikle evden başlamalısınız. Düğün öncesi geniş bir eviniz varsa çok şanslısınız demektir. Çünkü büyük alanların hem dekorasyonu kolay olur, hem de yapılan dizayn kendisini çok şık bir şekilde gösterir. 2017 düğün dekorasyonları için öncelikle şık ve göz alıcı mobilyalar seçmeli, aksesuarlarınız ve dizaynlarınız ise düğünün romantizmine uyum sağlamalıdır.

Eğer küçük bir eve sahipseniz de üzülmenize gerek yok. Çünkü küçük evinizi de şık, şirin ve beğeni alacak şekilde dekore edebilirsiniz. Bunun için küçük ebatlı mobilya kullanmalı ve mekanın içini oldukça sade döşemelisiniz.  Düğün dekorasyonu uygulamasında oturduğunuz evden, düğününüzü yapacağınız salona kadar dikkatli bir dizayn yapmalı ve her türlü ayrıntıyı düşünmelisiniz.

Düğün dekorasyonunu son bir iki aya sıkıştırmamalısınız. Bu birçok ayrıntının gözden kaçmasına sebep olur. Düğün dekorasyonu için evinizde yapacağınız dizayn canlı, romantik, enerjik ve modern olmalıdır. Gelen misafirlerin isteklerini karmaşaya meydan vermeden karşılayabilecek dizaynlar yapılmalıdır. Ev içerisinde düğün sırasında lazım olmayacak eşya ve aksesuarlar kaldırılmalı ve ferah ortamlar yaratılmalıdır.

 

Düğün dekorasyonlarında bir diğer konu da düğün salonu dekorasyonudur. Bu konuyu organizasyon ekibi ile önceden en küçük detayı bile atlamadan konuşmalı, mekanda yapılan farklı düğünlere göz atarak düzen kontrolü yapmalısınız. Bu şekilde uygulamasında aksilikler olan noktaları değiştirme şansınız olur.

Düğün salonu dekorasyonunda tarzınıza en uygun temayı seçmeli, işlevsel ve eğlenceli köşeler belirlemeli, ilk dansınız için yapılacak hazırlıkların herkesin nefesini kesecek türden olmasına özen göstermelisiniz.

Aşağıda sizler için derlediğimiz 2017 düğün dekorasyon fikirleri resim galerisini inceleyerek fikirlerinizi netleştirebilirsiniz.

 

 

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

98 queries 2,043