Home / ANASAYFA / Küçük Bir Bütçeyle Ev İç Tasarım Fikirleri
Cozy Düşük Küçük Bir Bütçeyle Ev İç Tasarım Fikirleri
Cozy Düşük Küçük Bir Bütçeyle Ev İç Tasarım Fikirleri

Küçük Bir Bütçeyle Ev İç Tasarım Fikirleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Evdeki iç tasarım söz konusu olduğunda, birçok insan evinizi yeniden boyamanın ve değişen mobilyaların büyük bir fark yaratacak tek şey olduğunu düşünüyor.

Evet evi boyamak veya mobilyaları değiştirmek büyük bir fark meydana getirebilir ama birçok  farklı şey var ki evinizde basit bir şekilde yaratıcı bir şekilde reprodüksiyon yaparak evinizde büyük bir fark meydana getirebilirsiniz.Evinizi yeniden tasarlamayı planlıyorsanız, evinizde daha küçük şeylerde değişikliğe  giderek yeni tasarlanmış bir ev algısı oluştura bilirsiniz.Bu da küçük bir bütçeyle çok para biriktirebilirsiniz

İşte size yardımcı olabilecek bazı ev iç tasarım fikirleri.

1) Duvarlarınızın rengini değiştirmek yerine her yatak odasında bir duvar rengini değiştirmeyi deneyin. Doğrudan güneş ışığını alan ve parlak renkle (sadece bir örnek) boyanan her odada bir duvara bakın ve ne olduğunu görün.

Duvarı boyamak burada tek seçenek değil; Ayrıca seçtiğiniz bir duvar kağıdı uygulayabilir ve farkı görebilirsiniz. Bu sayede çok fazla para biriktirdiniz (neredeyse 2/3) ve aynı zamanda kendinizle mevcut renk şemasının harika bir birleşimini elde edersiniz.

2) İkinci olarak, yatak odanızda duvardaki duvar tablolarını kullanmayı deneyin. Duvar tablolarını sevmiyorsanız, soyut resimleri kullanmayı deneyin, hatta eskizleri elle çizin. Tek bir resim kullanmak yerine, aile üyelerinizin üç veya dört küçük resmini veya çerçeveli fotoğraflarını bir arada kullanın.

3) Üçüncü olarak, tüm mobilyaları değiştirmek  ve yeni bir mobilya takımı oluşturmak yerine, mobilyalarınızın kılıfını değiştirerek tamamen yeni bir ürüne dönüştürmeyi deneyin. Evinizin görünüşünde inanılmaz bir değişim göreceksiniz. Bunun gerçek olamayacak kadar iyi olduğunu biliyorum, ama farkı hissedeceksin.

İç tasarım tümüyle algılamayla ilgilidir, mevcut tüm kurulumun küçük bir yönünü bile değiştirdiğiniz anda evinizde yeni bir enerji hissedeceksiniz ve aynı zamanda daha fazla para harcamadan mevcut iç tasarım öğelerinizden daha fazlasını elde etmek için yeni fikirler üretmenize yardımcı olacaktır.

Evinizin iç tasarımında büyük bir fark oluşturan  daha küçük bir ton var ve bunları her zaman kendiniz denemelisiniz. İlk başta yeni ve cesur şeyleri denerken biraz direnç hissedebilirsiniz, ancak farkı gördüğünüzde, kendi evinizi tutku ve coşkuyla tasarlamak ve dekore etmek alışkanlık haline gelir.

 

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

95 queries 0,465