Home / ANASAYFA / 2018 Dekorasyon Trendleri Neler?
2018 Dekorasyon trendleri

2018 Dekorasyon Trendleri Neler?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

2018 Dekorasyon trendleri her sezon değişmektedir. 2018’in dekorasyon trendleri arasında neler olduğunu merak ediyorsanız yazımız tam size göre, buyurun içeriye…

2018 dekorasyon Trendleri Arasında Neler Var?

Dünyada ve ülkemizde her sezon yenilenen dekorasyon trenleri vardır. Ev dekorasyonunda mobilyalardan duvar boyaların, aksesuarlardan aydınlatmaya kadar olan her ürünün tasarımı her sezon yenilenmektedir. Son birkaç sezondur ev dekorasyonunda taş ve altın rengi detayları bulunmaktaydı.

2018 dekorasyon trenleri arasında ise niş ve ahşap ürünleri çok görecek gibiyiz. Önümüzdeki yıl doğanın mavi ve yeşil tonlarını dekorasyonun her alanında sık sık karşılaşacağız. Dekorasyonda, özellikle yumuşak geçişli zıt renkler şimdiden çok kullanılacağa benziyor. Geçmişteki krem veya beyaz yerini yavaşça yumuşak tonlara bırakacaktır.

Sezonun Trendi Raylı Dolaplar Ve Kullanım Alanları başlıklı yazımızı da incelemeden geçmeyin:)

Mor geçmişte olduğu gibi önümüzdeki sezonda dekorasyondaki tahtını koruyor. Önümüzdeki sezon mor aksesuarları, mor berjerleri, mor koltuk yastıklarını fazlasıyla göreceğiz.

2018 döneminin mobilyadaki favori renkleri ise füme ve gri olarak kendisini gösteriyor. Duvar ve zemin renkleri olarak ise şimdiden ahşap tasarımlarla açık renkler öne çıkacak gibi görünüyor.

2018 de aydınlık ve ferah oturma odalarının yanında, sakin ve sade yatak odası tasarımları öne çıkacak.

 

 

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

97 queries 2,265