Home / ANASAYFA / 2017 Yılının En Trend Mobilya Renkleri
koltuk-takimlari-0020
2017 mobilya renkleri

2017 Yılının En Trend Mobilya Renkleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

2017 yılının en trend mobilya renkleri, pek çok tarzı bir araya getirerek duyuları ortaya çıkarmayı başaran ve muhteşem dekorasyonlara imza atan renk tonlarından oluşmaktadır. Yeni sezonun favori mobilya renkleri, yeni evlenenler, ev yenileyenler ve eski mobilyasından sıkılanlar tarafından beğenilerek yaşam alanlarını doldurmaktadır.

2017 yılının en trend mobilya renkleri ile ilgili görsel sonucu

2017’nin mobilya modası geçmiş senelere göre büyük farklılıklar gösteriyor. Bu sezonun hedefi, adeta alan genişleterek yaşam alanlarını ferah ve özgür ortamlara dönüştürmek, üstelik bunu yaparken doğallıktan ve doğadan kopmuyor. Doğanın sakinleştirici renkleri ile modern dizaynı harmanlayarak huzur veren ortamlar oluşturuyor. Açık tonlarda yapılan dekorasyonlar hem hijyenik, hem de ferah ortamlar sunuyor.

2017 yılının en trend mobilya renkleri ile ilgili görsel sonucu

2017 mobilya renkleri pastel ve yumuşak tonlarıyla dikkatleri üzerine çekerek stresten ve yorgunluktan uzak anlar yaşamanıza olanak sunuyor. Bu sezonun mobilya renkleri ve tasarımları mükemmel bir uyum içinde kombin edilerek ortaya alışılmışın dışında koleksiyonlar çıkması sağlanmış. Keskin tasarımların daha yuvarlak hatlara dönüştüğünü ve ayrıntılarda roze ve bakır dizaynların kendisini gösterdiğini görüyoruz.

2017 yılının en trend mobilya renkleri ile ilgili görsel sonucu

Geometrik monokromların, çiçek desenleri ile ayrılmayarak birlikte yol almaya devam ettiğini, modern ve sıra dışı tasarımların ise çok cüretkar renk tonları ile kombin edildiğini görmek mümkün. Sizde mobilyalarınızı yenilemek isteyenlerdenseniz 2017 trend mobilya renkleri resim galerimizi inceleyerek detaylar hakkında fikir edinebilirsiniz. 2017 de de country tarzı dekorasyon yerini korumakta rahatlığı, sakinliği ve huzuru arayanlara kaynak olmaktadır.

Bu kategorideki bir başka makalemiz olan 2017 Dekorasyon Renkleri yazımızı incelemenizi öneririz.

 

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

95 queries 0,321