Home / ANASAYFA / 2017 Yılının En Gözde Fayans Modelleri
mutfak-fayans-modern-modelleri
2017 yılının en trend fayans modelleri

2017 Yılının En Gözde Fayans Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Sevgili takipçilerimiz, bugün ev yenileyecekler veya tadilat yapacaklar için 2017 yılının en gözde fayans modelleri hakkından bilgiler vereceğiz. Zira banyo ve mutfaklara kullanılan fayanslar renk, desen ve kaliteleri ile ortama bambaşka bir hava kazandırmaktadır.

Geçmiş sezonlarda ve 2017 yılında birçok renk ve desende fayans modeli bulunmaktadır. Ancak geçmişten günümüze en beğenilen ve kullanılan fayans rengi ise beyazdır. Beyaz renkli fayanslar her tür dekorasyona ve renge uyum sağladığı, ayrıca etrafını iyi düzeyde lanse ettiği için çok tercih edilmektedir.

2017 yılının en trend mutfak fayans modelleri arasında desenli fayanslar da bulunmaktadır. Desenli fayansları dilerseniz tek başına dilerseniz de uygun renk kombinleri ile kullanabilirsiniz. 2017 trend fayans renkleri ise yeşil, koyu gri, turkuaz, kırmızı ve metal renkleridir. Bu renkleri tek başına veya kontrast oluşturacak renklerle birlikte kullanabilirsiniz. Mesela kırmızı ve koyu gri ile modern bir görünüm yakalayabilirsiniz. Aşağıda sizler için derlediğimiz 2017 yılının en trend fayans modelleri resim galerisini incelemeden önce fayans seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalara da bir göz atın isterseniz.

 

Mutfak dekorasyonu yapılırken en zor karar verilen ve zaman kaybedilen noktalardan biride Tezgah arası fayans modelleri seçimidir. Çünkü fayanslar mutfak dekorasyonunda şıklık ve zarafeti sağladığı gibi kolaylık da sağlamaktadır.Cam fayanslar,apron mozaik fayanslar mutfaklarda  çok kullanılan fayans modellerindendir. Bizde buradan yola çıkarak fayans modeli seçerken dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında da bilgiler sunalım dedik.

Mutfak fayansı seçerken öncelikle mutfağınızı ve dekorasyon eşyalarınızı seçtiğiniz fayansla birkaç dakika düşünün. Bu nokta mutfak dekorasyonunda renk uyumu için son derece önemlidir. Ardından leke tutan veya çabuk leke gösteren bir fayans olup olmadığıdır. Bu tür fayanslar ne kadar güzel olursa olsun, zamanla temizliği sizi yıldıracak ve görselliğinin önüne geçecektir. Bu doğrultuda çok kapalı ve koyu tonlardan uzak durun.

Bir diğer nokta da fayanslarında dayanıklılık konusudur. Sıcak ve soğuk suyun birlikte kullanılacağı yerlerde seçeceğiniz fayanslara dikkat etmeniz gerekmektedir. İki farklı renk ve desende fayans kullanacaksanız aynı kalitede olmasına özen göstermelisiniz. Aksi halde çabuk tahrip olunan fayansların yerine yeniden tadilat yapmak zorunda kalırsınız.

Son olarak da kalıcı desenler seçmelisiniz. Yıllar geçse de modası hiç geçmeyecek, her daim beğeni kazanacak ve dekorasyonda oluşabilecek değişikliklere uyum sağlayabilecek kaliteli fayanslar kullanmalısınız.

Fayans fiyatları tercih ettiğiniz fayans modelinin ham maddesine göre değişir.Uygun fiyat istiyorsanız kiremit seramik ve granit fayans modellerini tercih etmelisiniz.Cam ve pvc fayans modelleri fiyat olarak daha yüksek olacaktır.

Kullanışlı Mutfak Dekorasyonu Nasıl Olmalıdır? yazımızı da okumanızı öneririz.

 

 

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

100 queries 0,753