Home / ANASAYFA / 2017 Yaratıcı Mutfak Aydınlatma Modelleri
mutfak-aydinlatma
Yaratıcı mutfak aydınlatmaları

2017 Yaratıcı Mutfak Aydınlatma Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Dekorasyon alanında her yeni trendleri ve oluşumları sizlere duyuran sitemizde bugünde sizler için 2017 Yaratıcı Mutfak Aydınlatma Modelleri hakkında bilgi vereceğiz. Mutfaklar evlerde kadınların en çok kullandığı ve dekorasyonuna özen gösterdiği alanların başında gelmektedir. Kullanışlı ve rahat bir mutfağın sırları arasında iyi bir aydınlatma gelmektedir.

Mutfak Dekorasyonuna modern ve şık bir hava katmak için Mutfakta Birden Fazla Aydınlatma tercih etmelisiniz. Bu aydınlatmaları mutfağınızın ferahlığı ve ışıl ışıl olması için mutfağın uygun bölgelerine konumlandırmanız gerekmektedir. Örneğin kör ve karanlık noktalarda minik aydınlatmalar yerinde bir karar olacaktır.

Gelin şimdi Yaratıcı Mutfak Aydınlatması Nasıl Olur? Birlikte öğrenelim.  Öncelikle ana aydınlatmanızın modelini belirleyiniz. Ana aydınlatmanızın beyaz ışık olması en doğru seçim olacaktır. Ardından minik ve kullanışlı diğer aydınlatma modellerinizi belirleyerek uygun yerlere konumlandırınız. Aydınlatmada mutfak tezgahını unutmayınız. Mutfak tezgahında doğru aydınlatma kullanmak size rahat çalışma olanağı sağlayacaktır. Mutfak tezgahı aydınlatması için mutfak dolaplarınızın altına Led veya spot ışıklar yaptırabilirsiniz. Mutfağınızda birden fazla aydınlatma planlıyorsanız ki planlamıyorsanız da modern ve şık bir görüntü için planlayın.

Yaratıcı mutfak aydınlatmaları için yemek masasının üzerine uygun sarkıt aydınlatmalar yemek masasının ambiansını artırmanızı sağlayacaktır. Daha ferah, daha geniş ve daha aydınlık bir mutfak için mutfağınızın mobilya ve aksesuarlarını da açık renk seçmenizde yarar var. (perde, halı, mobilya ve aksesuarlar gibi)

Bir önceki yazımız olan ANTRENİZİ DEKORE EDERKEN BU HATALARI YAPMAYIN. başlıklı makalemizde antre dekorasyonu, antre dekorasyonunda yapılan hatalar ve ev dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

97 queries 3,040