Home / ANASAYFA / 2017 Bebek Odası Modelleri
yuvarlak-bebek-besigi-2017
2017 Bebek Odası Fiyatları

2017 Bebek Odası Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Kullanışlı özellikleri, şeker mi şeker desenleri ve renkleri ile dekore edildikleri alanları adeta oyun parkına çeviren 2017 Bebek Odası Modelleri yeni sezonunda da bebeklere özel neşeli tasarımlarda sunulmaktadır. 2017 bebeklerine her zamanki gibi, kız çocukları için pembe detaylı mobilyalar öne çıkarken, erkek çocukları için de mavi detaylı mobilyalar öne çıkmaktadır.


Bu sezonun Yeni Bebek Odası Takımları arasında büyüyen beşikler öne çıkmakta ve çok talep görmektedir. 2017 Bebek Odası Renk Seçenekleri arasında ise genelde beyaz ağırlıklı ferah ve aydınlık renkler tercih edilmektedir. Anneler cibinlikli beşikleri tercih ederek bebeklerini her türlü problemden korumakta ve çocuk odasına sevimli hava katmaktadır.


2017 Bebek Odası Takımları içinde mobilya, renk ve işlevsellik bakımından farklılık gösteren oldukça fazla model seçeneği bulunmaktadır. Ayrıca bu modellerle uyum sağlayan halılar ve perdeler seçerek bebeklerin odalarını şık bir dizaynla dekore edebilirsiniz.


2017 bebek odası takımları arasında modern ve şık modellerin yanında sıra dışı modeller de bulunmakta ve tercih edilmektedir. Bebeklerin odalarında rahat edebilmeleri için çok parlak aydınlatmalar kullanılmamalı ve pastel tonlarda dekorasyon yapılmalıdır.


Seçtiğiniz model ürün grubu ve mobilya markası 2017 Bebek Odası Fiyatları açısından en belirleyici faktör olmaktadır. Modern, şık ve özel tasarımlar içinde herkes kendi bütçesine uygun mobilyalar bulabilmektedir.
Gelin şimdi 2017 Bebek Odası Modelleri resim galerisini birlikte inceleyelim.

Bir önceki yazımız olan ANTRENİZİ DEKORE EDERKEN BU HATALARI YAPMAYIN. başlıklı makalemizde antre dekorasyonu, antre dekorasyonunda yapılan hatalar ve ev dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

98 queries 0,824