Home / ANASAYFA / 2017 TV Ünitesi Modelleri
20141210145723_unite__yavuz_aksesuar_1__8

2017 TV Ünitesi Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Salon ve oturma odası dekorasyonlarında kullanılabilecek 2017 TV ünitesi modelleri işlevsellik, şıklık ve uyumlulukları ile her mekanda aradığınız dekorasyon özelliklerini sunmaktadır. Pembeden beyaza, siyahtan kırmızıya, maviden sarıya, küçük ve büyük odalarla uyumlu olabilecek çok fazla model seçeneği bulunmaktadır. Piyasada kendi zevk, tarz ve beğenileriniz doğrultusunda tasarımlar bulabilirsiniz.

TV ünitesi alırken dikkat edilmesi gereken noktalar nedir? Diye soranlar için gelin detayları inceleyelim. İlk olarak kaliteli malzemeden üretilmiş olmalıdır. Günümüzde en kaliteli malzeme olarak mdf ‘yi gösterebiliriz, sonrasında ise suntalam tercih edilebilir. Çekmece sayısı, aydınlatma özelliği, mobilyanın büyüklüğü, rafların çokluğu da kullanım alanına göre yapacağınız tercih kriterleri arasında yer almaktadır.

2017 TV üniteleri arasında modern özelliklerde pek çok seçimi bir arada bulabilir, olağanüstü dekoratif özellikleri ile kolay kullanımlar oluşturabilirsiniz. Önümüzdeki sezon beyaz lake TV ünitesi modelleri şık sunumları itibari ile çok tercih edilecek gibi görünüyor. Seçenekler arasında köşeye monte edilebilen ayrı ayrı parçalardan oluşan veya yere bitişik olarak kullanılabilecek raflar bulunduğu mekanda oldukça şık uyumlar oluşturacaktır.

İtalyan tasarımlı TV üniteleri ise genelde üç parçadan oluşmakta, ince ve zarif çizgileri ile özel bir şıklık sunmaktadır. TV ünitesini kullanacağınız alan son derece önemlidir. Büyük bir alanda kullanılacaksa duvarı boydan boya kaplayabilir ve bu bağlamda çok daha dekoratif olan TV ünitesi modelleri arasında seçim yapabilirsiniz. Beyaz rengin dışında siyah, bordo, kırmızı, mavi renk kombinleri ile sunulan modelleri de bulabilirsiniz. TV ünitesi tasarımlarını kullanacağınız alana göre seçmeli, tasarımları bu yönde incelemeli ve bu yönde karar vermelisiniz.

2017 Modern TV Ünitesi Modelleri

TV Ünitesi Modelleri

TV Ünitesi Örnekleri

Modern TV ünitesi Seçenekleri

Led Işıklı TV Ünitesi Modelleri

 

TV Ünitesi

 

Bir önceki yazımız olan ANTRENİZİ DEKORE EDERKEN BU HATALARI YAPMAYIN. başlıklı makalemizde antre dekorasyonu, antre dekorasyonunda yapılan hatalar ve ev dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

98 queries 4,354