Home / ANASAYFA / 2017 Tül Perde Ve Perde Modelleri
yeni-moda-perde-modelleri-2016

2017 Tül Perde Ve Perde Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Ev dekorasyonunu tamamlayan, tabiri caizse evleri gelin gibi süsleyen 2017-2018  tül perde ve perde modelleri arasında seçim yapmak zor olacak gibi görünüyor.Çünkü en son trendlere göre modern salon tül perde modelleri birçok farklı stilden oluşuyor.Salon, yatak odası, oturma odası, çocuk odası ve mutfak için seçeceğiniz klasik tarzda, modern ve spor bir tarz  perde ve tül perde modelleri hem tarzınızı iyi yansıtmalı hem de ev dekorasyonunuzda tamamlayıcı olarak evinize olağanüstü bir şıklık kazandırmalıdır.

Eğer perdeleri evinizdeki küçük odalar için seçecekseniz perdenin duvarlarla aynı renk olmasına özen göstermelisiniz. Bu şekilde ortamı daha ferah ve daha geniş göstermiş olursunuz. Yaşam alanındaki eşyalar şaşalı ve gösterişli ise tül perde modelleri daha sade olmalıdır. 2017-2018 tül perde modelleri arasında her tarza ve bütçeye uygun tül perde modelleri bulmak mümkün.Perde çeşitleri o kadar fazla ki Japon perdelerden jaluzilere kadar çok farklı  çeşit tercih edebilirsiniz.Son zamanlarda ise  sakallı tül perdeler başta gelmektedir.

Eve Uygun Tül Perde Nasıl Seçilir?

Eviniz az güneş görüyorsa, ortamdaki ışığı artırmak için yarı geçirgen kumaş dokumalı veya ince tül perdeleri tercih etmelisiniz. Mahremiyeti gizlemek isteyenlerdenseniz perde seçiminde hafif koyu renklere yönelebilir veya jaluzi modellerine göz atabilirsiniz.

Günümüzde birçok perde kombini stor perde ile birleştirilerek üretilmektedir. Siz de tarzınızı yansıtacak farklı renkleri kombinleyerek evinizi güzelleştirebilirsiniz. Mesela mavi-turuncu, pembe –yeşil, gri-pembe, turuncu-gri gibi renkleri kombin edebilirsiniz.

Sıradanlıktan ve korniş kullanmaktan sıkıldıysanız perdelerinize yuvarlak halka takabilir, içinden farklı renklerde ip geçirebilir veya brit tekniği ile düğüm atabilirsiniz.

Tül Perde Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Yeni evlenecek veya evinizin perdelerini yenileyecekseniz, bu işi kesinlikle uzman ellere yaptırmalısınız. Şimdi sizlere bu konuda tüyolar vermeye çalışacağız. Tül perde yaptıracağınız camın ölçüsünü kendiniz almayın, uzman kişilere aldırın.

Tül perde pilesinin sıkı mı yoksa seyrek mi olacağına önceden karar verin, pile sıklığı ve seyrekliğinin avantajlarını ve dezavantajlarını öğrenin.

Kumaş kalitesi hakkında ayrıntılı bilgi alın, mümkünse seçtiğiniz kumaştan daha önce dikilmiş bir perdeyi ve modeli görün.

Temizliği konusundaki püf noktalarını ve yıkama şeklini öğrenin.

Perde dikimi sırasında sık pile yapılırsa kullanılan kumaş miktarı artar, seyrek pile uygulanırsa kullanılan kumaş miktarı azalır.

En Trend Tül Perde Modelleri

Perdeler evin iç kısmının dışardan görünmesini engellerken, ortama şık ve dekoratif bir görünüm kazanmaktadır. 2017-2018 tül perde modelleri genelde beyaz ve çok açık renklerden tasarlanmış. Salon perde modelleri fiyatları ise alınan ölçüye göre değişmekte ve metrekare üzerinden hesaplanmaktadır. Perde metre kare fiyatları 25 liradan başlayarak 300 liraya kadar çıkmaktadır.

Konumuzla benzer bir önceki yazdığımız

2017 Stor Perde Modelleri

Modern Salon Perde Modelleri

Perde Seçiminde Bunları Atlamayın

Çocuk Odası 2016 Perde Modelleri konulu dekorasyon makaleleri ile perde kullanımı hakkında oldukça rağbet gören Tül Perde Kırışıklığı Nasıl Önlenir? konulu makalelerimizi de inceleyebilirsiniz. 

Makale Görselleri

Renkli tül perde modelleri

Son Moda Tül perde modelleri

En trend tül perde modelleri

2017-2018 tül perde modelleri

Tül perde modelleri

Krem tül perde modelleri

Modern tül perde modelleri

Zarif tül perde modelleri

Perde Ve Tül Perde Tasarımları Comforsun,Orange venue , Pierre cardin,Mrs.pillow Linens, Brillant,ve Taç perde gibi markaların yanında  özel tasarım perde modelleri içerisinden seçim yapabilirsiniz. Sizler için bir araya getirdiğimiz  2017-2018 en son çıkan perde modellerini galerimizde inceleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan ANTRENİZİ DEKORE EDERKEN BU HATALARI YAPMAYIN. başlıklı makalemizde antre dekorasyonu, antre dekorasyonunda yapılan hatalar ve ev dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

97 queries 2,376