Home / ANASAYFA / 2017 Stor Perde Modelleri
stor-perde-modelleri-5

2017 Stor Perde Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Ev dekorasyonu sırasında seçilen eşyalar birbiri ile uyum içinde seçilmektedir. Dekore edilen alan içindeki mobilyalar diğer eşyalarla uyumlu olduğu takdirde birbiri ile bütünlük sağlayarak ortamın görünürlüğünü büyük oranda etkilemektedir. 2017 stor perde modelleri de bu bağlamda birçok yeniliğe imza atmış görünüyor. Her sezon olduğu gibi önümüzdeki sezonda tasarım harikası büyük yenilikler yapılmış.

stor-perde-modelleri

Ev dekorasyonunun önemli bir parçası olan stor perde çeşitleri evin hem dış hem iç görünümünü etkilemektedir. Bayanlar bu nedenle son derece dikkatli ve titiz davranırlar. 2017 stor perde modelleri yeni versiyonları ile müşteri memnuniyeti ve kullanışlılığı ön plana alarak tasarlanmış durumda.

stor-perde-modelleri-1

Stor perde modelleri yaşam alanlarında şıklığı ön planda tutan bayanların seçebileceği çok çeşitliliği de sunmaktadır. Evlerin hemen hemen her alanında özellikle salonlarında oldukça farklı ve modern tasarımlara sahip stor perdeler, zarafete ve şıklığa büyük katkı sağlamaktadır. Neşeli davetlerin olduğu salonlarda tarzınıza ve dekorasyonunuza uygun stor perdelerle görkemli bir görünüm elde edebilirsiniz.

stor-perde-modelleri-2

 Stor perde fiyatları üretiminde kullanılan kaliteli ve dayanıklı malzemelere göre değişmekte ve her kitleye hitap eden fiyat ve model seçeneği sunmaktadır.

stor-perde-modelleri-4

Stor perde modelleri

stor-perde-modelleri-5

Daha fazlası için aşağıdaki resim galerisini inceleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan ANTRENİZİ DEKORE EDERKEN BU HATALARI YAPMAYIN. başlıklı makalemizde antre dekorasyonu, antre dekorasyonunda yapılan hatalar ve ev dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

100 queries 1,976