Home / ANASAYFA / 2017 Şark Köşesi Modelleri
c59fark-odasc4b1-ve-c59fark-kc3b6c59fesi-modelleri
2017 şark köşesi dekorasyon fikirleri

2017 Şark Köşesi Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Bugün sizlerle 2017 şark köşesi modelleri arasında bir gezintiye çıkmak istiyoruz. Metropollerde modern evlerde de yaşasak her zaman eskiye özlem duymuşuzdur. Bu nedenle günümüzde modern evler içinde bile şark köşeleri yapmakta ve bu alanlarda huzuru aramakta ve yakalamaktayız. Şark köşeleri Osmanlı zamanından kalma diyebiliriz. İhtişamı ve rahatlığı ile ise günümüzde hala kullanılmaktadır. Nostaljiyi seven ve rahatına düşkün birçok kişi evinin bir odasını mutlaka bu şekilde döşemekte ve keyfine bakmaktadır.

Şark köşeleri geçmiş dönemlerde sadece cafe ve restoranlarda kullanılmaktaydı. Oysaki günümüzde saray dizilerindeki şark köşeleri de şark köşesi dekorasyonu için olan ilgiyi artırmış ve aynı zamanda dekorasyonda kullanılan ürün yelpazesini oldukça genişletmiştir. Yavaş yavaş evlere sıçrayan ve kendi içinde trend oluşturan şark köşesi dekorasyonları artık modern dizaynlarla gerçekleştirilmektedir.

Şark köşesi dekorasyon aksesuarları için yayık, ellik, eski kilim, bakır tava, semer, bakır ibrik, orak, çömlek, bakır göğüm, gaz lambası, löküs, gaz ocağı, ip eğirmeği, bal kabağı gibi pek çok şey kullanabilirsiniz. Bunların dışında yöresel eşyalarda kullanabilirsiniz. Şark köşesi dekorasyonunda dikkat etmeniz gereken unsurlar ise renk ve aksesuar uyumudur. Aksesuar seçiminiz az ama etkili olmalıdır. Çok aksesuar ve eşya ile şark köşesi tıka basa bir görünüm alır, buda şıklıktan ve rahatlıktan uzak bir görünüm sunar.

Aşağıda sizler için 2017 şark köşesi dekorasyon fikirleri resim galerisinde hazırlamış olduğumuz resimler sizlere ilham kaynağı olacak ve evlerinizde kendi şark köşenizi kendiniz dizayn edebileceksiniz.

İskandinav Tarzı Ev Dekorasyonu Yazımızı da okumanızı öneririz.

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

99 queries 1,992