Home / ANASAYFA / 2017 Salon Dekorasyon Örnekleri
2017-salon-dekorasyonlari

2017 Salon Dekorasyon Örnekleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

2017 salon dekorasyonu örnekleri, salon dekorasyonunda yenilik yapmayı düşünmeyenlere bile dekorasyonda değişikliği düşündürecek tarzdan. Mobilyalarda tam bir renk cümbüşü gözlemleniyor. Salonunun enerjisini her zaman yüksek tutmak isteyenler için koltuk takımlarının her bir parçası farklı bir renkte tasarlanmış.

2017-salon-dekorasyonlari

2017 salon dekorasyon renkleri herkesin beğeneceği hiç kimsenin itiraz edemeyeceği renklerden diyebiliriz. 2017 dekorasyon renkleri arasında pembeler, griler ve maviler bulunmakta. Pembeler ile romantizmi ve sevecenliği, maviler ile engin denizlerin huzurunu, griler ile sadeliği, modernliği, asaleti ve şıklığı salonlarınıza taşıyabilir bütün bunların dışında bej ve krem renklerini kullanabilirsiniz.

oturma-odasi-9

2017 salon dekorasyon modelleri ve renkleri arasından hangisini seçerseniz seçin kendinizi daha mutlu, daha heyecanlı, daha başarılı ve daha heyecanlı hissedeceğinize eminiz.

oturma-odasi-7

2017 salon dekorasyonu için birçok rengi bir arada harmanlayarak gözde tasarımlar ortaya çıkarabilirsiniz. Mesela Gri renk dekorasyon istiyorsunuz ancak size biraz soğuk geliyor ve cesaret ediyorsanız bu rengi daha sıcak renklerle kombinleyerek nötr görüntüyü ortadan kaldırabilirsiniz.

2017-salon-dekorasyonlari-2

Sıcak renklerle yaptığınız bir salon dekorasyonuna daha vintage, daha pastoral renklerde mobilya ve aksesuarlar ekleyerek farklı bir stil oluşturabilirsiniz.

2017-salon-dekorasyonlari-3

2017 salon dekorasyonunda enerji var, hareketlilik var, sakinlik var, romantizm var her şeyden önemlisi sizi anlatacak, sizi yansıtacak model ve renkler var.

2017-salon-dekorasyonlari-4

2017 son moda dekorasyonda modern dekorasyon objelerini klasik dekorasyonla harmanlayabilir veya tam tersi bir uygulama yapabilirsiniz. Çünkü önümüzdeki sezon dekorasyondaki amaç özgürlük…

drawing room designs images
drawing room designs images

2017 salon takımları arasında ilk göze çarpan özellikler, mobilyaların rahat, konforlu ve kolay temizlenebilir olması olarak karşımıza çıkıyor. Günümüz son teknolojisi ile üretilen mobilya ve aksesuarları inceledikten sonra salonunuzu bambaşka bir şekilde tasarlayarak 2017’ye kendinizi şimdiden hazırlayabilirsiniz.

2017 modern salon dekorasyonu

2017-salon-dekorasyonlari-6

Farklı şekilde dizayn edilmiş koltuk ve sehpalar

2017 salon takımı modelleri

oturma-odasi-14

Temizliği ve huzuru yansıtan tartışılmaz renk beyaz…

2017-salon-dekorasyonlari-7

2017 salon takımı ve aksesuarları

2017 salon dekorasyon örnekleri

 

Mükemmel bir renk kombini daha

oturma-odasi

Huzuru ve rahatlığı arayanlar için

2017 avangart salon mobilyaları

Bir önceki yazımız olan ANTRENİZİ DEKORE EDERKEN BU HATALARI YAPMAYIN. başlıklı makalemizde antre dekorasyonu, antre dekorasyonunda yapılan hatalar ve ev dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

94 queries 0,305