Home / ANASAYFA / 2017 Otantik Ev Dekorasyon Fikirleri
otantik dekorasyon fikirleri_3

2017 Otantik Ev Dekorasyon Fikirleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Yapacağınız ev dekorasyonu sizi mutlu etmeli, mesela otantik dekorasyonlardan hoşlanan biri iseniz evinizde modern bir dizayn yapmamalısınız. Günümüzde eskiye olan özen gittikçe artmakta buda otantik dekorasyon tarzını ön plana çıkarmaktadır. Evinizi sevdiğiniz şekilde dekore ederseniz mutlu bir yaşam alanı oluşturmuş olursunuz. Bugün sizlerle 2017 otantik ev dekorasyon fikirleri hakkında konuşmak istedik. İşte detaylar…

Eski Eşyaları Kullanabilirsiniz

Otantik dekorasyonun en gözde dekorasyon ögeleri eski eşyalardır. (Eski kilim, resim çerçevesi, ayna gibi.) Günümüzde eski mobilyalardan bulmak çok zor, ancak özel imalatlar isteğinize cevap verebilir. Eski mobilyalarda renk tonu olarak sıcak renkler kullanmayı unutmayın.

Ahşap Eskitmelerle Otantik Dekorasyona Destek Olabilirsiniz

Otantik dekorasyonda ahşap eskitmesi çok önemlidir. Mesela eskitme bir sehpa, konsol ve masayı kullanarak otantik dekorasyona büyük katkı sağlarsınız. Bu egeleri eski bir berjer koltukla destekleyebilirsiniz.

Aksesuarları Unutmayın

Otantik ev dekorasyonu yaparken kullanacağınız aksesuarları da o yönde seçmelisiniz. Tarzınızı oturtmak ve son dokunuşları yapmak için eski tarz çerçeveler ve duvar saati kullanabilirsiniz. Aksesuar seçerken otantik renklerde olmasına özen göstermelisiniz.

Aşağıda, yapacağınız otantik dekorasyon hakkında fikir vermek ve ilham kaynağı olmak için resim galerisine yer verdik, umarım beğenirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

98 queries 1,841