Home / ANASAYFA / 2017 Lüks Halı Modelleri
2-3m-font-b-Luxury-b-font-Home-font-b-Carpet-b-font-European-style-Living

2017 Lüks Halı Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Ev dekorasyonunda şıklığı ve dekoratif etkisi ile vazgeçilmez dekorasyon ögelerinden biri de halılardır. Halılar dekorasyona renk, desen ve özellikleri ile etki etmektedir. Günümüzde en çok kullanılan halı modelleri arasında antibakteriyel lüks halılar gelmektedir. Birçok ünlü halı markası her sezon yeni halı koleksiyonları hazırlamaktadır. 2017 lüks halı modelleri mükemmel renk ve desenlerden oluşmaktadır. Bulunacağı alandaki mobilya, duvar ve perdelerle uyumlu seçilen lüks halı, dekorasyonda mükemmeli yakalamanızı sağlayacaktır.

Son birkaç sezonda son teknoloji kullanılarak kaliteli bir şekilde itina ile dokunan lüks halılar sanatsal bir görünüm sergilemektedir. Kirlenmesin diye üzerine örtü serilen halılar tarih oldu artık, çünkü gelişen teknoloji ile üretilen lüks halı modelleri leke ve kir tutmama özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmekte ve her renkte halı rahatlıkla kullanılmaktadır.  

Dekorasyon trendlerinin sürekli değişmesi ve evde ayakkabı ile gezilmesi Avrupa’da halı kültürünü ortadan kaldırsa da ülkemizde tam tersidir. Günümüzde lüks tasarıma sahip muhteşem görünümlü halılar evlerimizi süslemektedir. Yeni sezon lüks halı modelleri mobilya trendleri doğrultusunda gelişmekte ve pastel tonlarda halılar daha çok tercih edilmektedir. Lüks halı modeli seçimi yapılırken evdeki diğer dekorasyon ögeleri ile kontrast için de olmasına özen gösterilmelidir.

Mağazada binlerce halı modeli arasından halı seçimi yapmak hiç de kolay değildir. Sizler için derlediğimiz 2017 lüks halı modelleri resim galerisini inceleyerek halı seçiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

99 queries 2,065