Home / ANASAYFA / 2017 Emzirme Koltuğu Modelleri
sallanır-bebek-emzirme-koltugu-modelleri
2017 emzirme koltuğu modelleri

2017 Emzirme Koltuğu Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Bebek bekleyen ve yeni doğmuş bebeği olan anneler için en büyük sorun yeteri kadar uyuyamamak ve dinlenememektir. Gece boyunca uyumaya çalışan annelerin tam tersine bebekler de sürekli annelerini emmek isterler. Ve bu işlem birkaç dakikalık değildir, yeni doğan bir bebek en az 20 dakika emme gereği duyar, çünkü çok küçük olduğu için çabuk yorulur ve dinlene dinlene emer. Hal böyle olunca da emzirme koltukları anneler için vazgeçilmez bir materyal haline gelir. En verimli ve yorulmadan emzirme için emzirme koltuğu olmazsa olmazlar arasındadır. 2017 emzirme koltuğu modelleri anneleri düşünerek konforlu tasarımlarla üretilmiştir.

 

2017 emzirme koltuğu renkleri kız bebekler için pembe, beyaz, lila, krem tonlarındadır. Tabi bu renklere bebek odası dekorasyonunuzla uyum içinde olmalıdır. Emzirme koltuğu modellerinde konfor sağlayan ayak koyma kısımları da oldukça kullanışlı ve dinlendiricidir.Erkek bebeği olanlar için emzirme koltuğu renkleri de tabi ki mavi ile başlamaktadır. Emzirme koltuğu rengi dekorasyonla uyumlu olarak değişebilir. Mesela ikiz kız ve erkek bebek sahibi olanlar sarı, kahverengi, turuncu, kırmızı gibi ortak renkleri kullanabilirler.emzirme koltuğu modelleri ile ilgili görsel sonucu

Bazı mobilya markaları koleksiyonlarında hem bebek dinlenme alanı, hem de emzirme koltuğu olacak şekilde tasarımlara da yer vermiştir. Emzirme koltuğu almadan önce araştırma yapmanızı ve en işlevsel ürünü seçmenizi öneririz.

Aşağıda sizler için seçtiğimiz son moda emzirme koltuğu modelleri resim galerisini sizler için derledik, umarım alışverişe çıkmadan fikir sahibi olmanıza yardımcı olmuş oluruz.

Bu kategorideki bir diğer yazımız olan  Bebeğim İçin Sağlıklı ve Zarif Bir Bebek Odası Yapıyorum makalesini okumanızı öneririz.

 

 

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

98 queries 3,122