Home / ANASAYFA / 2017 Dekorasyon Renkleri
dekorasyonda-2016-2017-yilinin-moda-renkleri
2017 yılının en trend dekorasyon renkleri neler?

2017 Dekorasyon Renkleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

2016 yılının son demlerini yaşarken, birçoğumuz tarafından da 2017 trendleri araştırması yapılıyor. Bu trend araştırma alanlarından bir tanesi de dekorasyon tabi ki. Şimdi herkesin merakla araştırdığı 2017 dekorasyon renkleri konusunu birlikte inceleyelim. Bilindiği gibi dekorasyon artık günümüzde çok özenli ve dikkatli bir şekilde yapılmakta ve her geçen gün daha da önemsenmektedir. Toplum tarafından bu kadar önemsenen bir konunun trendleri de var elbette. Günümüzde dekorasyon fikirleri, modelleri ve renkleri sürekli gelişmekte ve her sezon yeni trendler ortaya çıkmaktadır.

 

 

Dekorasyon trendleri arasında her şeyden önce renkler gelmektedir. Renklerin dekorasyondaki etkisi azımsanamayacak derecededir ve en önemli hususların başında gelir. Anadolu’da eskiden beri dekorasyonda renk uyumuna dikkat edilirdi. Öyle ki birçok evde bütün odalarda aynı renk kullanılırdı. Bu o dönemin dekorasyonunun olmazsa olmazıydı, eve gelen misafirler ev sahibinin tarzını ve kişiliğini yansıtan renkleri evin bütün odalarında ahenk içinde görürdü.

Yıllar geçtikçe, ülkemizin geçirdiği ağır ekonomik krizler neticesinde midir? bilinmez, her odada farklı ve karışık renkler kullanılmaya başlandı. Ama Anadolu’da tek tük kalan eski evlerde geçmişin izlerini günümüze kadar taşıyan evler hala bulunmaktadır.

 

Günümüzde ise dekorasyonda her odada farklı ve uyumlu renkler kullanılmakta ve bu renkler her sezon değişkenlik göstermektedir. Bizde bugün sizler için 2017 yılının en trend dekorasyon renkleri neler? Konusunu ele alacağız.

2017 dekorasyon renkleri arasında pastel tonların daha çok kullanıldığını görmekteyiz. Mobilyalarda kahverengi gibi ağır renklerin yerini daha neşeli, cıvıl cıvıl renkler almış gibi görünüyor. 2017 yılının dekorasyon renkleri arasında pastel tonlardaki bordo, mavi, yeşil, krem, sarı, niagara mavisi, gri, fındık kahvesi, mor menekşe ve pembe gibi renkler bulunmaktadır. Zemin renklerinde bu sezon genelde açık gri tonlar öne çıkmaktadır. Mutfak dekorasyon renkleri arasında ise kir ve yağ belli etmeyen pastel tonlar çok kullanılacağa benziyor.

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

98 queries 2,394