Home / BANYO DEKORASYONLARI / İtalyan Tarzı Banyo Dekorasyonu İle Mükemmeli Yakalayın
İtalyan Tarzı Banyo Dekorasyonu
İtalyan Tarzı Banyo Dekorasyonu

İtalyan Tarzı Banyo Dekorasyonu İle Mükemmeli Yakalayın


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

İtalyan Tarzı Banyo Dekorasyonu lüks ve modern evlerde en çok tercih edilen banyo modeller arasındadır. İtalyan tarzı dekorasyon her zaman kaliteyi yansıtır. İtalyan tarzı dekorasyonda gösterişi, kaliteyi ve lüksü yansıtan mobilyalar vardır.

İtalyan tarzı banyo dekorasyonu günümüzde modern ve şık koleksiyonlar hazırlamaktadır. Banyo dolaplarından tutunda banyoda duvarlarına ve zeminine kadar kullanılan malzemeler asaleti ve gösterişi sunar.

İtalyan Tarzı Banyo Dekorasyonu Özellikleri

Avrupa’da banyo kavramı çok geç gelişmiş olmasına rağmen, banyo dekorasyonu konusunda hızlı ilerleme kat edilmiştir. İtalyan banyo dekorasyonunun kendisine has mimarı tarzı bulunmaktadır.

Banyo duvarları, banyo dekorasyonuna uyumlu, nem almayan şık duvar kağıtları ile kaplanmaktadır.

Banyoda modern çizgilere sahip dekoratif şamdanlar, mumlar görsel güzellik açısından dekorasyona katkı sağlamaktadır.

Modern İtalyan tarzı banyolarda farklı ve şık duş başlıkları kullanmak ister misiniz? İşte bu konu ile ilgili detayları paylaştığımız yazımızın detayları…Kullanışlı Duş Modelleri Ve Duş Başlıkları

İtalyan banyo dekorasyonunun en önemli dekorasyon ögesi banyo sonrasında kullanılacak olan dinlenme koltuğu bulunmasıdır. Geçmişten günümüze gelen bu koltuklar geniş banyoların vazgeçilmezidir.

Dünyanın en alımlı banyo aynaları İtalyan tasarımcılardan çıkar diyebiliriz. Çünkü el oymalı çerçeveleri ile meşhur aynalar banyo dekorasyonuna mükemmel bir hava katmaktadır.

İtalyan tarzı banyo modellerinde kullanışlılık ön plandadır. İtalyan tarzı modern dekorasyon örnekleri içinden çıkmak istemeyeceğiniz bir banyoyu sizlere sunmaktadır.

Banyoda geçirdiğiniz anları konforlu hale getirmek istiyorsanız, bu yazımızı mutlaka inceleyin. Küvet Üzeri Sunum Tahtası İle Banyo Konforunuzu Artırın

İtalyan banyo dekorasyon renkleri sarı, siyah, beyaz, mavi, yeşil, turkuaz, pembe ve kırmızının pastel ve canlı tonlarıdır.

İtalyan banyolarda çift lavabo, çanak şeklinde lavabo ve küvet kullanımı öne çıkmaktadır.

Sizde yeni ev yaptırıyor veya evinizi yeniliyorsanız İtalyan tarzı modern banyo tasarımlarını mutlaka incelemelisiniz. Şıklıkta, işlevsellikte ve gösterişte rakip tanımayan kullanışlı banyo modellerini incelemeniz için derlediğimiz resim galerisini incelemenizi öneririz.

 

 

Bir önceki yazımız olan BANYONUZ ÇOK MU KÜÇÜK? BİR FİKRİM VAR başlıklı makalemizde banyo, banyo dekorasyonu ve ferah banyo hakkında bilgiler verilmektedir.

95 queries 0,248