Home / ANASAYFA / Yatak Odası Şifonyer Modelleri
2016-Şifonyer-Modelleri-ve-Fiyatları-13

Yatak Odası Şifonyer Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Yatak odalarının en önemli dekorasyon ürünlerinden birisi olan yatak odası şifonyeri kullanım amacına uygun seçilirse en işlevsel mobilyaya dönüşüyor. Bu noktadan yola çıkarak, bugün sizlere yatak odası şifonyer modelleri hakkında bilgi vermek istiyoruz.

                                                                                      Başucu Şifonyer Modelleri

Yatağınızın başucunda bulunan bir şifonyer modelleri size birçok konuda yardımcı olabilir. Mesela uygun bir yatak odası dekorasyon objesi veya minik bir abajur ile yatak odası dekorasyonuna hareket getirirken aynı zamanda, saat, yatmadan önce okuyacağınız kitap, belki bir bardak su gibi şeyleri koymanıza olanak sağlar, bu da uyku arasında yataktan kalkmadan birçok ihtiyacınızı gidermeniz anlamına gelmektedir.

                                                                                   Boy Aynalı Şifonyer Modelleri

Yatak odası şifonyerinin daha işlevsel, gösterişli ve büyük olmasını isteyenler boy aynalı şifonyer modelleri arasında seçim yapabilirler. Üzerine kişisel bakım ve makyaj ürünlerini yerleştirebileceğiniz bu modellerde yan tarafta boy aynasını oluşturan bölümle işlevsellik daha da artırılmış.

 

                                                                                     Klasik Şifonyer Modelleri

Yatak odası dekorasyonu için klasik tarz planlıyorsanız klasik şifonyer kullanmanızı öneririz. Klasik şifonyer modelleri kıvrımlı ve kavisli tasarımları ile ortama zarif bir görüntü kazandırırken varaklı modelleri ile de şıklığı ön plana çıkartıyor.

                                                                                    Raflı Şifonyer Modelleri

Son dönemlerde raflı şifonyer modelleri yatak odalarında daha çok kullanılıyor. İç kısımlarına raf tasarlanan şifonyerler, odayı dağınık gösterecek minik eşyaları ve kişisel bakım ürünlerini kolay depolama imkanı sağlıyor. Bu şekilde yatak odası daha derli toplu duruyor.

Bir önceki yazımız olan ANTRENİZİ DEKORE EDERKEN BU HATALARI YAPMAYIN. başlıklı makalemizde antre dekorasyonu, antre dekorasyonunda yapılan hatalar ve ev dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

94 queries 1,927