Home / ANASAYFA / Dikkat Çekici Yeni Sezon Salon Takımı Modelleri
yeni-sezon-salon-takimi-modelleri-9
Oturma Odası

Dikkat Çekici Yeni Sezon Salon Takımı Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Her ev içerisinde salonlar misafir ağırlamaktan tutun en çok oturulan yer olmasından dolayı en çok dikkatleri üzerine çeken yapı olarak yer almaktadır.

Yeşil ve sarı salon takımı
Yeşil ve sarı salon takımı

Salonlar nerede ise evlerin vazgeçilmez olan yapı taşları gibi olmasından dolayı evler içerisinde kullanılan salon ürünleri de her an oldukça özel olarak yer almaktadır.

yeni-sezon-salon-takimi-modelleri-2

Salonlar içerisinde kullanılan salon takımları her sezon oldukça farklı olan ürünler ile her an yer almasının yanı sıra bu yılda oldukça farklı olan modelleri ile yine sizler için birçok ünlü olan markanın vitrinlerinde yerini almaktadır.

yeni-sezon-salon-takimi-modelleri-3

Son yılların en çok tercih edilen modeli olan ve modern olarak vitrinlerde yerini alan avangart alternatifleri ile sizler her ne istiyor iseniz oldukça farklı olan alternatiflerine ve renklerine de sahip olabilirsiniz.

Pudra pembe yeni sezon salon takımı
Pudra pembe yeni sezon salon takımı

Her kesimden olan bireyler kendilerine en uygun olan modelleri her an oldukça rahat bir şekilde bulabilmesi amacı ile tek ve koyu renk ile üretilen modellerin yanı sıra bir diğer yandan dikkatleri üzerine çeken model olarak birden fazla renk ile tasarımı sağlanan modelleri olmaktadır.

yeni-sezon-salon-takimi-modelleri-5

İsteyenler için daha çok siyah olan mobilyalar üzerinde beyaz rengi ile işlenmiş olan desenlerin yer alması ile en çok tercih edilen ürünler arasında yer alır iken bir de yine siyah olan ürünlerin üzerine gri gümüş rengi ile yapılan desenlerin farklılıkları ile elde edilen alternatifleri gelmektedir.

yeni-sezon-salon-takimi-modelleri-6

Her kesimden olan bireyler için bu ürünlerin klasik olan alternatifleri de yine yer almaktadır.

Renkli Salon Takımı
Renkli Salon Takımı
Renkli Salon TAkımı
Renkli Salon TAkımı
Renkli Salon Takımı
Renkli Salon Takımı
Pembe ve mavi salon takımı
Pembe ve mavi salon takımı

Bir önceki yazımız olan ANTRENİZİ DEKORE EDERKEN BU HATALARI YAPMAYIN. başlıklı makalemizde antre dekorasyonu, antre dekorasyonunda yapılan hatalar ve ev dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

97 queries 1,979