Home / ANASAYFA / 2018 Casa Elbise Dolapları
Amazing İkea dolap sistemleri 2018 Casa Elbise Dolapları
Amazing İkea dolap sistemleri 2018 Casa Elbise Dolapları

2018 Casa Elbise Dolapları


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Elbise dolapları her evde bulunması gereken en temel ihtiyaçlardan biridir. Elbise dolaplarının büyüklüğü kadar kullanışlı ve kaliteli olması da büyük önem taşımaktadır. Casa elbise dolabı hem şık hem de kullanışlı yapısı ile pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir.

Elbise dolaplarında sürgülü ve kapaklı olmak üzere pek çok modelde üretim sağlamakta olan Casa mobilya dilediğiniz modelde üretim sağladığı tasarımları ile her zevke hitap etmektedir.

Casa Mobilya

Casa mobilya sıradan tasarımlardan uzaklaşarak sizleri adeta geleceğin çizgisine taşıyor. Estetik ve konforlu mobilya üretimi ile evinizde şık ve modern bir hava yaratıyor. İlk olarak Ankara’da 1965 yıllarında faaliyet göstermeye başlayan Casa mobilya modern tarzda fonksiyonel ürünler üreten bir İtalyan firması ile lisans anlaşması yaparak firmanın tüm ürünlerinin üretim hakkını da satın aldı ve kendini günden güne geliştirerek bugünlere kadar kaliteli bir marka adı altında gelmeyi başardı.

Casa gardrop modelleri markanın en çok satmakta olduğu ürün grubu arasında yer almaktadır. Bunun sebebi ise kaliteli üretimin yanı sıra kullanışlı ve şık tasarımlardan oluşmasıdır. Casa mobilya çalışanları satış öncesi ve satış sonrası müşteriler ile yakından ilgilenmekte ve müşteri memnuniyetini her zaman en ön seviyede tutmak için gerekli tüm çalışmaları sağlamaktadır. Çeşitli anketler yardımı ile müşteri fikirlerini de kayıt altında tutmaktadır.

Casa Mobilya Mağazaları

Casa Mobilya Türkiye genelindeki mağazalarının yanı sıra aynı zamanda pek çok ülkeye ihracatta bulunmaktadır. New York, Berlin, Moskova, Bakü, Dubai, Kahire, Tiflis, Doha ve Lefkoşa mağazalarıyla yurtdışı zincirini oluşturan Casa mobilya günden güne yenilenen teknolojiye uyum sağlayarak büyüme göstermektedir. Casa mobilya Avrupa’nın pek çok önemli mobilya firması ile iş birliği yaparak ortak çalışmalar da yürütmektedir.

Casa mobilya diğer mobilya firmalarından farklı olan iddaalı tasarımları ile mekana ayrı bir hava, ferahlık ve konfor katıyor. Gözle görülür kalite sunan Casa mobilya, uygun fiyatları ve çeşitli kampanyaları ile de her bütçeye uyum sağlıyor. Casa mobilya tasarımlarından çok kaliteli malzeme ve kaliteli işçiliği ile tercih edilmekte ve çalışmalarını her zaman müşteri önerilerini ön planda tutarak sürdürmektedir.

 

 

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

97 queries 0,737