Home / ANASAYFA / 2018 Bellona Yatak Odası Takımı
Master Palais Yatak Odası Takımı 2018 Bellona Yatak Odası Takımı
Master Palais Yatak Odası Takımı 2018 Bellona Yatak Odası Takımı

2018 Bellona Yatak Odası Takımı


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Bellona mobilya çeşitleri kaliteli malzeme kullanımı ve farklı tasarımları ile en çok tercih edilen mobilyalar arasında yer almaktadır. Bellona da evinizde ihtiyaç duyabileceğiniz tüm mobilya çeşitleri bulunmaktadır. Kaliteli işçilik ve malzeme anlayışı ile hizmet sağlamakta olan Bellona her zaman müşterilerinin rahatlığını ve konforunu ön planda tutacak şekilde çalışmalar yapmaktadır.

Bellona yatak odası modelleri 2018 yılında da göz kamaştırmaya devam ediyor. Adeta huzurlu ve rahat zaman geçirmeniz için tasarlanmış olan yatak odası modelleri pek çok model ve tasarımları ile her zevke hitap ediyor.

Bellona Yatak Odası Modelleri

Bellona pek çok model ve tasarım ile hizmet vermekte ve tasarımlarında müşterilerinin zevkine ve isteğine istinaden renk tonlamaları kullanabilmektedir. Yatak odası modelleri arasında klasik, zarif, spor, modern ve pek çok modellere yer vermektedir. Kullanışlı ve çok fonksiyonlu dolapları ile sizlere kolaylık sağlarken aynı zamanda zarif ve farklı tasarımları ile de evinize şık bir görünüm kazandırır.

Bellona yatak odası modellerinden birkaç tanesini inceleyecek olursak;

  • Sierra yatak odası takımı ile yatak odanızda ergonomik bir görünüm oluşturabilirsiniz.
  • Angel yatak odası takımı ile beyaz renk tonlamalarına altın efekti ilave edilerek modern bir görünüm oluşturabilirsiniz.
  • Valdes yatak odası takımı ile saflık ve şıklıktan ilham alınarak tasarlanmış güzel bir odaya sahip olabilirsiniz.

Bellona Kalitesi

1997 yılından beri mobilya üzerine hizmet sağlamakta olan Bellona kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel personel ekibi ve müşteri memnuniyeti ile köklü bir firma olmayı başararak, kendini günden güne geliştirerek ve yenileyerek bugünlere kadar gelmiş. Bellona mobilya dünya üzerinde tercih edilmekte olan ilk 5 markadan biridir.

Bellona Ürün Yelpazesi

Asla kaliteden ve konfordan ödün vermeyen Bellona; mobilya, oturma grubu, yatak odası ve ev tekstil ürünleri üzerine hizmet sağlamaktadır. Ayrıca Bellona hem yurt içinde hem de yurt dışında hizmet vermektedir. Bellona markası adı altında satışa sunulmakta olan tüm ürünler firma tarafından garanti kapsamı altına alınmaktadır. Bu durum da firmanın güvenilir olduğunu ve kaliteli şartlar altında çalıştığını göstermekte olan en büyük etkenlerden biridir.

 

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

99 queries 2,563