Home / ANASAYFA / 2017 Yemek Masası Aydınlatma Örnekleri
yemek-masasi-aydinlatmalari

2017 Yemek Masası Aydınlatma Örnekleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Yemek masası aydınlatması konusunda çok fazla alternatifiniz bulunmaktadır. Yemek masası üzerinde hoş görünmeyen, fazla aydınlatmayan, demode bir aydınlatmanız varsa bir an önce ondan kurtulmanızı öneririz. Çünkü şimdi sizlere yemek masası aydınlatma örnekleri konusunda bilgi vereceğiz.

Gereksiz aydınlatmalarla gözlerinizi yormayın, 2017 yemek masası aydınlatmaları ile yemeklerinizde hoş bir ambiyans yakalayın.

Daha ferah bir aydınlatma yapmak için yemek masasını kör bir noktaya alın. Bu şekilde daha aydınlık alanlar yaratabilir, kendi zevkinize uygun avize tasarımları ile ortama bambaşka bir şıklık katabilirsiniz. Sonucunda ise salon veya mutfağınızın aurasında o kadar etkileyici değişiklikler olacak ki kendinizle gurur duyacaksınız. İşe yemek masasının bulunduğu alanın mobilyalarının zıt renkleri ile birlikte bir bütün oluşturarak başlayabilirsiniz.

Rahat koltukların klasik tasarımlarını modern yemek masaları ile buluşturarak başarılı kombinasyonlar yapabilir ve konuklarınızı böyle bir ortamda gururla ağırlayabilirsiniz. Hatta son dönemlerin klasik yemek masası modellerine modern ve klasik avizeler kullanarak bu köşede kendinizi krallar ve kraliçeler gibi hissedebilirsiniz.

Şık yemek masalarının vazgeçilmezi olan farklı renk ve modeldeki avizeleri mutlaka incelemeli ve kendi tarzınıza uygun olanı seçmelisiniz.

Aşağıda sizler için derlediğimiz yemek masası asma avize modelleri örnekleri galerisini mutlaka incelemelisiniz.

 

 

 

 

 

 

Bir önceki yazımız olan ANTRENİZİ DEKORE EDERKEN BU HATALARI YAPMAYIN. başlıklı makalemizde antre dekorasyonu, antre dekorasyonunda yapılan hatalar ve ev dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

92 queries 0,325