Home / ANASAYFA / 2017 Yatak Odası Halı Modelleri
maxresdefault
Yatak odası halı fiyatları

2017 Yatak Odası Halı Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

2017 yatak odası mobilyalarında krem, ahşap ve ceviz gibi renkler kullanılmaktadır. 2017 yatak odası halı modelleri de bu renklerle uyumlu bir şekilde tercih edilmelidir. Klasik bir seçim olarak geçmişten günümüze dek gelen haki renk tonlarında tasarlanmış modeller özellikle krem yatak odası takımları ile mükemmel bir görünüm sergilemektedir. Yatak odası halı seçiminde mobilyalar ve yatak örtüsü dikkate alınmalıdır. Mesela, tek ve koyu renk bir yatak örtüsüne, zemin döşemesine ve mobilyalara sahipseniz seçeceğiniz yatak odası halı modeli ortama aydınlık bir hava katması açısından açık renklerde seçilmelidir.

Yatak odası halı modelleri genelde bir büyük ve iki küçük yolluk tarzındadır. 2017 yatak odası halı modelleri arasında geometrik desenli halı modelleri öne çıkmaktadır. Yatak odası halı renkleri arasında ise siyah, beyaz, kırmızı, turuncu, kahverengi gibi renk kombinleri sıkça kullanılmaktadır. Üçlü kombin şeklinde dizayn edebileceğiniz yatak odası halı modellerinin yanında daha büyük ölçülere sahip halı modelleri de kullanabilirsiniz.

Yeni trend yatak odası halı modelleri arasında kabartmalı modeller de tercihler arasında bulunmaktadır. Yatak odası halı fiyatları ise halıdaki iplik, desen ve boya kalitesine göre değişkenlik göstermektedir. Aşağıda sizler için 2017 yatak odası halı modelleri resim galerisi hazırladık umarım beğenirsiniz.

 

Yatak odanıza en uygun halı modelini seçerek bambaşka bir şıklığa imza atabilirsiniz. Halı seçiminde dikkat etmeniz gereken tek şey odanın boyutları ve tarzı ile uyumlu olmasıdır.

 

Eğer büyük bir yatak odasına sahipseniz yuvarlak yatak odası halı modelleri tercih ederek mükemmel bir dekorasyon yapabilirsiniz.

 

 

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

98 queries 0,805