Home / ANASAYFA / 2017 Trend Sandalye Modelleri
01_urunler_g112_3200x1526_4wgly6ks
Mutfak masa ve sandalyeleri

2017 Trend Sandalye Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Evimizin en kullanışlı ürünlerinin başında sandalyeler gelmektedir. Bu nedenle sürekli elimizin altında olan sandalyelerde şıklığı hepimiz ararız. 2017 trend sandalye modelleri oldukça hoş, farklı, kullanışlı fonksiyonel ve rahat tasarımlardan oluşmaktadır. Yeni sezon sandalye tasarımları birçok model ve renk seçeneği sunmaktadır.

2017 Mutfak Sandalye Fiyatları Ve Modelleri

Mutfak dekorasyonunda en önemli ögelerden birisi hiç şüphesiz mutfak masa ve sandalyeleridir. 2017 Mutfak masa ve sandalye fiyatları ve modelleri günümüzde standartların dışına çıkarak her bütçeye hitap etmekte ve şık tasarımlarda sunulmaktadır. Ahşap ve cam olarak tasarlanan mutfak masalarının yanında yine ahşap, metal ve cam sandalyeler sunulmaktadır. Metal mutfak sandalyeleri fiyatları en uygun sandalyelerdir. Piyasada 30-40 TL arası bulabilirsiniz. Ahşap mutfak sandalye fiyatları 80-90 TL’den başlamaktadır. Dayanıklı cam sandalyeleri ise 100-150 TL arasında bulabilirsiniz.

2017 Yemek Masası Sandalye Modelleri

Yemek odası takımlarının baş tacı yemek masa ve sandalyeleri seçimi yemek odası dekorasyon tarzınızla uygun olmalıdır. Yemek odası sandalye modellerinde günümüzde birçok tarza yer verilmektedir. 2017’ye damgasını vuracak yemek masası sandalye modeli ise Country tarzı sandalye olacak gibi duruyor. Gelin şimdi yemek masası sandalye modellerini birlikte inceleyelim.

Metal Sandalye Modelleri

Dayanıklı ve uzun ömürlü olan metal sandalyeler şık görüntüsü ile de göz doldurmaktadır. Güçlü ve dayanıklı malzemelerden üretiliyor olması, özellikle çok çocuklu aileler tarafından fazlasıyla rağbet görmesini sağlıyor.

Ahşap Sandalye Modelleri

Ahşap sandalye geçmişten günümüze gelen ve birçok aile tarafından sürdürülen bir gelenek diyebiliriz. Şık tasarımlardan oluşan ahşap sandalyeler metal sandalyeler kadar dayanıklı olmasa da azımsanamayacak derecede kullanıcısı var. Ancak 2017 sezonunda ahşap sandalyeler bir adım geride kalacak gibi görünüyor.

Hilton Sandalyeler

 

Restoran, kafe ve lüks alanlarda kullanılan Hilton sandalyeler etkileyici tasarımlardan oluşmaktadır. Güzelliği ve dayanıklılığı verdiğiniz paranın karşılığını tam olarak alabilirsiniz. Hilton sandalyelerde renk ve desen konusunda birçok seçenek vardır. Bu özel sandalyeleri araştırarak en uygun olanlarını sizde mekanlarınızda kullanarak lüks ve şaşalı bir görünüm yakalayabilirsiniz.

 

 

 

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

97 queries 0,849