Home / ANASAYFA / 2017 Salon Alçı Dekorasyon Fikirleri
asma-tavan-modeli-2015 (1)

2017 Salon Alçı Dekorasyon Fikirleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Sıradışı olmaktan hoşlanan biriyseniz ve bunu ev dekorasyonu sırasında da vurgulamak istiyorsanız, sizin için hazırladığımız 2017 salon alçı trendleri fikirlerimizi mutlaka incelemelisiniz. Kolay kolay hiçbir yerde rastlayamayacağınız birbirinden şık ve farklı salon alçı dekorasyon fikirleri, salon dekorasyonu sırasında sizlere inanılmaz fikirler verecektir, yeter ki evinizde bu güzellikleri uygulamayı düşünün.

2017 salon alçı dekorasyon örnekleri arasında modern geometrik geçişleri, klasik işlemeleri veya altın rengini bulabilir ve bu seçenekler arasında yapacağınız tercihlerle salon dekorasyonunda yepyeni bir soluk oluşturabilirsiniz. Biz sizler için yaşam alanlarınızı güzelleştirmek, daha rahat ve konforlu bir hayat sürmek için her daim yeni fikirler araştırmakta ve sizlere sunmaktayız. Aşağıda 2017 salon alçı trendleri arasından seçtiklerimizi istifadenize sunuyoruz.

Salonunun göz kamaştırıcı olması için böyle bir alçı tavan modeline ne dersiniz?

Geometrik çizgilerle tasarlanmış mükemmel bir seçenek.

Eşinizin isminin baş harfini tavanınıza işleyerek ona harika bir sürpriz yapmaya ne dersiniz?

Bir önceki yazımız olan ANTRENİZİ DEKORE EDERKEN BU HATALARI YAPMAYIN. başlıklı makalemizde antre dekorasyonu, antre dekorasyonunda yapılan hatalar ve ev dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

92 queries 0,318