Home / ANASAYFA / 2017 Çocuk Ranza Modelleri
sdfdf
2017 dekoratif ranza modelleri

2017 Çocuk Ranza Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Özellikle birden fazla çocuklu aileler yer tasarrufu için ranza tercih etmektedir. Son zamanlarda ranza modellerinde büyük yenilikler yapılmış, çok amaçlı, kullanışlı ranzalar müşterilerin beğenisine sunulmuştur. Hem alan tasarrufu yapabileceğiniz hem de şık bir dekorasyona imza atabileceğiniz 2017 Çocuk Ranza Modelleri göz doldurmaktadır. Dekoratif açıdan da çok estetik olan Dekoratif Ranza Modelleri mobilya sektöründeki mucizevi eşyalar arasındadır diyebiliriz.

İki katlı, klasik ranzalar dışında günümüzde üçlü ve dörtlü ranzalar da üretilmekte ve tercih edilmektedir. Masif ahşap mobilyalar, ceviz, ferforje, akağaç, gürgen gibi ağaçlardan yapılmış mobilyalar gibi malzemelerle üretilen sağlam dokulu ranzalar, her ne kadar bir kısım aileler tarafından riskli ve tehlikeli bulunsa da yine de birçok aile tarafından Çocuk Odası Dekorasyonu için aranan en popüler eşyalardandır.

Belli Başlı Dekoratif Ranza Modelleri:

  • İki katlı, karyola tipi, yan taraftan ince merdivenli Klasik Ranza.
  • İki katlı, yandan basamaklı ve basamak altları dolaplı, çekmeceli işlevsel ranzalar.
  • Yan duvardan tırmanma basamaklı, bağlantısız ve merdivensiz duvara monte ranzalar.
  • İki katlı, altı çekmeceli, basamakların alt kısmından açılıp kapanarak çalışma masası olan, üstü çadır şeklinde ranzalar.
  • Yandan basamaklı veya merdivenli, iki katlı, altında çekyat koltuk bulunan, istenilen durumda açılarak yatak olabilen üstü yataklı ranzalar.
  • Ortadan merdivenli, ikişer katı yan yana dört kişilik ranzalar.
  • Yan merdivenli, iki katlı, üstü yatak altı kütüphane ve çalışma masası şeklinde tasarlanmış ve kütüphanenin alt kısmının çekilmesi ile ortaya çıkan ikinci bir gizli yatağa sahip olan ranzalar.
  • Yandan basamaklı, iki katlı ve basamakların yanına çalışma masası ve kütüphane eklenmiş ranzalar.

Görüldüğü gibi portatif ve çok amaçlı ranzaların hepsi birbirinden kullanışlı, minik ve dar alanlar için tercih edilebilecek en işlevsel mobilyalar arasında yer almaktadır.

Yazımıza sizler için 2017 Ranza Modelleri resim galerisini fikir amaçlı olarak ekledik.

 

 

Bir önceki yazımız olan ANTRENİZİ DEKORE EDERKEN BU HATALARI YAPMAYIN. başlıklı makalemizde antre dekorasyonu, antre dekorasyonunda yapılan hatalar ve ev dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

98 queries 1,998