Home / ANASAYFA / 2017 Konsol, Dresuar Ve Şömine Üzeri Aksesuar Modelleri
retro-salon-somine-ustu-aksesuar-ornekleri

2017 Konsol, Dresuar Ve Şömine Üzeri Aksesuar Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Dekorasyon sırasında vurgulama özelliği olan ve şıklığı üst seviyelere çıkaran ögeler aksesuarladır. Belli alanlara yerleştireceğiniz yaratıcı süsler ile dekorasyona farklı bir bakış açısı getirebilirsiniz. Aksesuarlar genelde şömine, dresuar, sehpa, konsol ve pencere önüne yerleştirilir. Bu bağlamda bugün sizlere 2017 konsol, dresuar ve şömine üzeri aksesuar modelleri hakkında bilgi vermek istiyoruz. Şömineler evlere bambaşka bir şıklık katarlar, birde bu şömine üzerinde tamamlayıcı aksesuarlar varsa dekorasyonda şıklık zirve yapar.

Gelin şimdi birlikte 2017 şömine, dresuar ve konsol aksesuarları nelermiş birlikte inceleyelim.

Doğal Aksesuarların Şıklığı

Şık bir ev dekorasyonunda bazen tek eksik doğal aksesuarlardır. Özellikle taş görünümlü şömine üzerinde minik fosiller, otantik şekiller almış kuru dallar, pirit kümeleri, kayalar farklı aksesuarlarla harmanlandığında oldukça şık duracaktır.

Şık Kutular

Belli bir bölgeye yükseklik kazandırmanın en kolay yolu kapaklı kapaksız dekoratif kutu kullanmaktır. Minik nesneleri veya kumanda türü eşyaları şık bir şekilde gizlemek için sehpa, konsol veya şömine üzerinde şık kutular kullanabilirsiniz.

Şık Çerçeveler

Manzara, aile veya arkadaş fotoğraflarını sergilediğiniz şık çerçeveler ile evinizde kişisel bir bölge oluşturabilirsiniz. Bu materyalleri sergilerken seçeceğiniz çerçeveler sıradanlığın dışında ilginç tarzda olursa daha da dikkat çekici olacaktır.

Mumları Unutmamak Lazım

Şömine, raf ve konsol üzerine şık ve egzotik mumlar yerleştirerek güzel alanlar yapabilirsiniz. Mumlar dışında minik heykelcikler ve şamdanlar da yerleştirebilirsiniz.

Seramik Kullanmayı Unutmayın

Dekorasyonda şık bir kontrast için seramikten yararlanabilirsiniz. Sofistike bir görsellik için seramik bir kase, tabak ve vazo kullanabilirsiniz.

Canlı Bitkiler

Ortamdaki canlılığı artırmak için konsolların üzerine canlı bitkiler yerleştirebilirsiniz.

Sanat Eserlerinden Faydalanabilirsiniz

Çerçeveli veya çerçevesiz sanat eserleri, hayvan postları, antika eşyalar şömine arkasında sergilenerek hoş bir ambiyans yakalanabilir. Bu ögeleri aynaya yaslayarak sergilerseniz farklı ve daha şık bir görünüm yakalamış olursunuz.

 

 

 

 

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

99 queries 1,813