Home / ANASAYFA / 2017 İkiz Bebek Odası Dekorasyonu
ikiz bebek odası
İkiz bebek odası nasıl dizayn edilmelidir?

2017 İkiz Bebek Odası Dekorasyonu


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

İkiz bebek bekliyor veya ikiz bebek büyütüyorsanız ikiz bebek odası dekorasyonu hakkında bazı detayları bilmeniz gerekmektedir. İkiz bebeğe sahip ebeveynler diğer ebeveynlere göre daha zorlu bir bebek büyütme süreci geçirirler. Be nedenle ikiz bebek odası dekorasyonu son derece önemlidir. Çünkü dekorasyon sırasında yapılan basit hatalar sonucunda evde misafir ağırlaması bile büyük bir karmaşaya neden olabilir. Bu nedenle bugün siz değerli takipçilerimiz için 2017 ikiz bebek odası dekorasyonu konusunda dikkat etmeniz gereken detaylardan bahsedeceğiz.

İkizi Bebek Odası Dekorasyonunda Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

İkiz  odası nasıl dizayn edilmelidir? sorusunun ilk cevabı büyük ve ferah bir odadır. Bir oda içerisinde ikiz bebek büyüteceğiniz için evin en büyük ve ferah odası ikiz bebeklere tahsis edilmelidir.

Eğer farklı cinsiyette ikiz bebekleriniz varsa ikiz bebek odası dekorasyonu biraz daha zorlu olacaktır. Bu noktada eğer geniş bir odaya sahipseniz odayı duvar renginden tutunda mobilyalara kadar iki farklı tasarımda dekore edebilirsiniz.

Günümüzde herkes büyük bir odaya sahip olacak avantajlara sahip olamıyor, eğer küçük bir odada farklı cinsiyetlere sahip ikiz bebek odası dekorasyonu yapacaksanız kız ve erkek bebekler için ortak kullanılan renklerde seçim yapmanız işiniz kolaylaştıracaktır.

İkiz bebek yataklarını birbirlerine yakın konumlandırmalısınız, bu bebeklerin birbirleri ile huzur bulmalarını sağladığı için bebek bakım işlerinizi kolaylaştıracaktır.

Aynı cinsiyette ikiz bebekleriniz varsa isimlerini beşik üzerine veya beşiklerinin durduğu duvara eğlenceli bir şekilde yazdırabilirsiniz, böylece gelen misafirlerin “bu hangisi” sorusunu da önlemiş olursunuz:)

İkiz bebek odası aydınlatması iki bebeğinde gözlerini almayacak şekilde tavana bakan avizeler kullanılarak yapılmalıdır.

Bebekleriniz ve sizler için en yeni ikiz bebek odası dekorasyonları resim galerisini sunuyoruz. Sizde bu görsellerden esinlenerek neşeli ve şık ikiz bebek odası dekorasyonları hazırlayabilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

99 queries 0,740