Home / ANASAYFA / 2017 Erkek Çocuk Odası Dekorasyonu
erkek_cocuk_odasi
2017 erkek çocuk odası dekorasyonu

2017 Erkek Çocuk Odası Dekorasyonu


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Erkek çocuk odası dekorasyonu kız çocuk odası dekorasyonu kadar gösterişli değildir. Ancak günümüzde erkek çocuk odası dekorasyonu da oldukça şık dizaynlara sahiptir. 2017 erkek çocuk odası dekorasyonu çok şık koleksiyonlardan oluşmaktadır. Erkek çocuk odaları geçmişte sadece soğuk renklerle dekore edilse de, günümüzde soğuk ve sıcak renklerden oluşan dekorasyonlara imza atmaktadır.2017 erkek çocuk odası dekorasyonları ile ilgili görsel sonucu

2017 erkek çocuk odası trend renkleri mavinin dışında kırmızı, sarı, kahverengi, siyah, turuncu, yeşil ve beyaz gibi renklerden oluşmaktadır. Erkek çocuk veya genç odası dekorasyonu için ayıracağınız bütçe seçeceğiniz tasarıma göre farklılık göstermektedir. Eğer oğluşunuza özel tasarım bir oda yapacaksanız kesenin ağzını biraz daha açmanız gerekmektedir.

Erkek çocuk odası dekorasyonunda mutlaka kaliteli malzeme kullanılmalıdır. Nedeni ise erkek çocuklarının biraz daha hareketli olmalarıdır. Kalitesiz malzeme ile yapılan dekorasyon çok kısa sürede yıpranacağı için yenilemeniz gerekecektir. Erkek çocuk odası dizaynları arasında yelkenli temalı odalar, korsan temalı odalar, yarış arabası temalı odalar, taraftar temalı odalar yapılabilir.

Erkek çocuk odası dekorasyonunda aksesuar olarak müzik aletleri, spor köşesi veya ders gereçleri köşesi bulunan sade bir dekorasyon yapılabilir. Çünkü erkek çocukları gösterişli ve şatafatlı şeylerden fazla hoşlanmazlar. Bu nedenle erkek çocuk odası dekorasyon renkleri, teması ve aksesuarları seçilirken mutlaka çocuğunuzla birlikte seçmelisiniz.

Erkek çocuk odası dekorasyonunda dikkat etmeniz gereken önemli nokta ise yatak boyutlarının büyük seçilmesi olacaktır. Erkek çocukları hızlı geliştikleri için küçük boyutlarda seçtiğiniz bir yatağı kısa bir süre sonra değiştirmeniz gerekebilir. Aşağıda sizler için derlediğimiz 2017 erkek çocuk odası dekorasyon resim galerisini inceleyerek oğlunuza en çok yakışan tarz çocuk odası dekorasyonu yapabilirsiniz.

 

 

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

98 queries 1,912