Home / ANASAYFA / 2017 Çocuk Odası Dekorasyonu
çocuk-odası

2017 Çocuk Odası Dekorasyonu


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Çocuk odası dekorasyonu dikkatli ve özenli yapılması gereken dekorasyonların başında gelir. 2017 çocuk odası dekorasyonu ve çocuk odası dekorasyonunda dikkat edilmesi gerekenler neler diyorsanız yazımız tam size göre.

2017 çocuk odası dekorasyonu sırasında yapılan yenilikler oldukça dikkat çekici ve fazla. Gelin şimdi birlikte çocuk odaları tasarımlarını inceleyelim. Bu sezon çocuk odalarında çekmeceli baza ve karyolalar oldukça çok kullanılmıştı. Önümüzdeki sezonda bu bazaları fazlasıyla görecek gibiyiz.

2017 çocuk odası dekorasyonu sırasında çocuğunuzun oyun oynayacağı, el işi ve boyama gibi aktivilerde kullanacağı bir köşeler de düşünülmüş. Minik sandalyelerle, masalarla kartondan birlikte yaptığınız minik eşyalarla veya minyatür evlerle böyle bir köşe ayarlayabilirsiniz. Çocuk odası dekorasyonunda duvarlara aile resimleri ve değişik resimler asmanız odanın daha hareketli görünmesini sağlayacaktır.

2017 çocuk odası dekorasyonunda halılar leke tutmayan ve toz barındırmayan antibakteriyel malzemelerden ve cıvıl cıvıl renklerden üretilmiş. Sizde böyle bir halı tercih ederek çocuğunuzun odasını daha çok sevmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Çocuklarınıza küçük yaştan itibaren okuma alışkanlığı kazandırmak için odasına minik bir kitaplığı mutlaka koymalısınız. Kütüphane için yeterli alana sahip değilseniz duvarlara monte edeceğiniz renkli ve dekoratif raflar işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Bu rafları minik bir sarsıntıda risk oluşturmaması ve çarpmaların önüne geçilmesi için yatak baş ucuna koymamalısınız.

Küçük bir çocuk odasına sahipseniz ranza tür altı boş yatakları tercih edin. Bu şekilde yatağın alt kısmı çocuğunuza oyun alanı olarak açılmış olacaktır.

ÇOCUK ODASI DEKORASYONUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Çocuk odası mutlaka güneş almalıdır.

Çocuk odası dekorasyonu sırasında keskin kenarlı, köşeli ve sivri ögeler kullanılmamalıdır.

Çocuk odasında kitaplık varsa mutlaka duvara monte edilmelidir.

Çocuklar çok hareketli olduğu için eşyalar sabitlenmelidir.

Çocuk odası dekorasyonunda kullanılan mobilyalar, halılar, perdeler, çarşaflar ve yastık kılıfları organik malzemelerden yapılmış olmalıdır.

Çocuk odası dekorasyonu sırasında kullanılacak ürünlerden birkaç tane belirlenmeli ve bunların arasında yapılacak seçim çocuğa bırakılmalıdır.

2017 çocuk odası resim galerisini sizler için hazırladık.

 

 

 

Bir önceki yazımız olan ANTRENİZİ DEKORE EDERKEN BU HATALARI YAPMAYIN. başlıklı makalemizde antre dekorasyonu, antre dekorasyonunda yapılan hatalar ve ev dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

95 queries 2,184