Home / ANASAYFA / 2017 Antre Dekorasyonu Mobilya Ve Aksesuarları
antre-dekorasyon-ornekleri-2016

2017 Antre Dekorasyonu Mobilya Ve Aksesuarları


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Antreler evlerin genelde az mobilya ve aksesuarlı boş yaşam alanlarıdır. Ancak şimdilerde antrelerde kullanılabilecek çok hoş aksesuarlar ve mobilyalar ile kullanışlı ve şık yaşam alanlarına dönüştürülmektedir. Bu bağlamda 2017 antre dekorasyonu mobilya ve aksesuarları ile kullanışlı ve şık antre dekorasyonu yapabilirsiniz. Bu alanda çok fonksiyonlu olarak tasarlanmış vestiyerler, ayakkabılıklar, ahşap duvar askılıkları, portmantolar, ayaklı askılıklar ve dresuarlar bulunmaktadır.

Antre şekli nasıl olursa olsun ona uygun bir mobilya ve aksesuar mutlaka bulunur. Mesela dar antrelerde kullanabileceğiniz 2017 antre mobilyaları arasında ahşap askılıklar çok hoş bir görünüm yakalamanızı sağlayacaktır. Kapı girişleri bir miktar geniş olan antrelerde aynalı dresuar modelleri tercih edebileceğiniz bir diğer mobilyadır. Geniş antrelerde ise çok amaçlı ve şık portmanto modelleri arsında seçim yapabilirsiniz. Bu şekilde hem fazlalıklar toplanacak hem de daha düzenli ve hoş bir antreniz olacaktır.

Bütün bunların yanı sıra ev ayakkabılarınızı depolayabileceğiniz oymalı veya farklı modellerde şık ahşap ayakkabılıklarda diğer mobilyalarınıza uyum sağlayarak şıklığı tamamlayacaktır. Antrelerde kullanabileceğiniz diğer mobilyalara gelecek olursak ayaklı ve renkli askılıklar, şık şemsiyelikler ve şık bir konsolla antrelerinizde hoş dizaynlar yapabilirsiniz.

Dar ve küçük bir antreye sahipseniz çok mobilya ve aksesuar kullanmak yerine çok fonksiyonlu mobilyalar ve aynalar ile mekanı daha ferah kılabilirsiniz. Dar alanlarda çok mobilya kullanmak ortamın tıkış tıkış görünmesine neden olacağı için kasvetli ve yorucu bir görünüm olacaktır, bu nedenle az eşya ve doğru aydınlatma ile ferah bir antre dekorasyonu yapabilirsiniz.

Aşağıda siz değerli takipçilerimiz için 2017 antre dekorasyonu mobilya modelleri resim galerisini inceleyerek sizde kendi tarz dekorasyonunuzu yapabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

99 queries 0,697