Home / ANASAYFA / 2017 3 Boyutlu Zemin Kaplama Ve Seramik Modelleri
desen12

2017 3 Boyutlu Zemin Kaplama Ve Seramik Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Bulunduğu yaşam alanına gerçeklik hissi veren birbirinden gerçekçi ve ilginç 3 boyutlu zemin seramik kaplamalarını sizler için derledik. 2017 üç boyutlu zemin kaplama ve seramik modelleri uygulandığı alanlara mükemmel bir görünüm kazandırmaktadır. 3 boyutlu seramikler organik ve inorganik bileşenlerin pigmentleri ve yüzeyi kaplayan resimlerden oluşmaktadır.

Çağımız teknolojisi her alanda olduğu gibi dekorasyon sektöründe de her geçen gün sıra dışı yenilikler yaparak bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Dekorasyon yeniliklerinden en gözdeleri 3 D teknolojilerdir. Dekoratif ev aksesuarlarından, ev tekstiline ve yer döşemelerine kadar her alanda kullanılmaya başlanılan 3 boyut gelişimi beğenilerek kullanılmaktadır.

Bunların içinde en çok beğenilerek tercih edilen uygulama 3D zemin kaplama modelleridir. 3 boyutlu zemin döşemeleri sade dekorasyonları anında canlandıran ve sıra dışılık kazandıran çarpıcı modellerden oluşmaktadır. 3 boyutlu zemin kaplama resimleri genelde doğal ortam resimlerinden seçilmektedir. Mesela balık figürü, yeşillik figürleri, manzara figürleri, deniz, hava, su, havuz, okyanus dibi ve orman figürleri sıkça kullanılmaktadır. 3 D zemin uygulamaları en çok banyo zemini, mutfak zemini, koridor zemini, lavaboların ve küvetlerin zemini gibi alanlarda kullanılmaktadır.

3 boyutlu zemin kaplamaları biraz pahalı olabilir, ancak bittikten sonra inan ayırdığınız bütçeye değecektir. 3D zemin kaplama metrekare fiyatı 300-1000 TL arasında değişmektedir. Sizler için derlediğimiz 3 boyutlu kaplama resimlerini inceleyerek bütçenize uygun tasarımı seçebilirsiniz.

işte 3 Boyutlu Zemin Kaplamaları

 

 

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

97 queries 1,780