Home / ANASAYFA / 2017 3 Boyutlu Halı Modelleri
DEKORATIFHALILARI3017-923
2017 3 boyutlu halı modelleri

2017 3 Boyutlu Halı Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Evinize modern ve şık bir dekorasyon mu yapmak istiyorsunuz, o halde duvarlarınızı 3 boyutlu duvar kağıtları ile ve 3 boyutlu tablolar ile dekore ettikten sonra zeminde de 3 boyutlu halı ile dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Sizler için araştırdığımız 2017 3 boyutlu halı modelleri ile dekorasyonunuz bambaşka bir açı kazanacak, eve gelen misafirleriniz ise büyülenecektir.

 

2017 3 boyutlu halı modellerinin renkleri ve evinizin içindeymiş gibi canlı görüntüsü mükemmel dizaynlar sağlamanıza yardımcı olacaktır. 3 boyutlu halı desenleri arasında okyanus dibi veya yüzeyini, çiçek bahçesini ve doğayı aynı canlılıkta ve muhteşemlikte evlerinize taşıyabilirsiniz. Çok çalışmaktan tatil yapamayan biri iseniz 3 boyutlu halılar ile egzotik manzaraları evlerinize taşıyabilirsiniz.

3 boyutlu halılar günümüzde eskisi gibi klasik ve sade desenlerden oluşmuyor, 2017 3 boyutlu halı modelleri çok daha canlı, çok daha parlak renklere sahip. Ünlü tasarımcıların hazırladığı mükemmel koleksiyonlarını incelemeniz halinde son derece gerçekçi model ve renklerden oluşan halılara hemen sahip olmak isteyeceksiniz.

Bu kadar mükemmel tasarımların fiyatları nasıldır diye merak edebilirsiniz. 2017 3 boyutlu dekoratif halı fiyatları arasında her bütçeye uygun ürün bulmak mümkün. Mesela 4 metrekare orta sınıf 3 boyutlu bir halının fiyatı 200 TL den başlıyor. Daha kaliteli ürünler ise 300-350 TL den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

 

Özenle dekore ettiğiniz yaşam alanlarınız için 3 boyutlu halıları kullanabilirsiniz. Aşağıda 2017 3 boyutlu halı modelleri resim galerisini istifadenize sunuyoruz, umarım beğenirsiniz.

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

99 queries 1,955