Home / ANASAYFA / 2016 ESTETİK ŞAMDAN MODELLERİ
estetik-samdan

2016 ESTETİK ŞAMDAN MODELLERİ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Şamdanlar, ev dekorasyonunun belki de en eski aksesuarlarıdır. Geçmiş dönemlerin tek aydınlatma ögesi günümüzde romantik ev aksesuarları olarak ön plana çıkıyor. Romantik yemek masalarında loş ışıkları ile ortama heyecan katarak aydınlatan şamdanlar, dekorasyona da etkileyiciliği ve şıklığı ile bambaşka bir hava katmaktadır. Çok mumlu veya tek mumlu modelleri ile çok estetik bir şıklık sunan 2016 estetik şamdan modelleri değişik tasarımları ile tarz dekorasyonlarda aranılan objelerin başında geliyor.

Gümüş şamdanlar, pirinç şamdanlar, metal ve bakır tasarımları ile klasik tarz dekorasyonlarda yer alırken cam, seramik, bronz ve benzeri tasarımları ile de modern tarz dekorasyonlarını canlandırıyor.

Şamdanların en çok kullanıldığı yaşam alanları muhteşem ziyafetlerin verildiği, görkemli akşam yemeklerinin verildiği şaşalı yemek masalarıdır. Davet ve yemeklerde masalarda kendisine yer bulan şamdanlar ortama ve dekorasyon tarzına göre çok mumlu veya tek mumlu olarak tercih edilmektedir. Bazense sade bir akşam yemeğine eşlik eden şamdanlar ortamda hoş bir hava estirerek etkileyici bir atmosfer oluşturuyor.

Evinizde değişik tasarımlara sahip şamdanlar kullanarak dekorasyonunuzu canlandırarak etkileyici bir havaya sokmak istiyorsanız sizler için belirlediğimiz birbirinden şık şamdan modellerini inceleyerek, yaşam alanlarınıza en çok yakışacak modeli belirleyebilirsiniz.

 

BUNLARI DA OKU 🙂

ROMANTİK YATAK ODASI DEKORASYONU

Bir önceki yazımız olan ANTRENİZİ DEKORE EDERKEN BU HATALARI YAPMAYIN. başlıklı makalemizde antre dekorasyonu, antre dekorasyonunda yapılan hatalar ve ev dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

95 queries 2,080