Home / ANASAYFA / 2017 Modern Dekorasyon Önerileri
dekorasyon-1
laba-ws.blogspot.com

2017 Modern Dekorasyon Önerileri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Ev dekorasyonu kişinin yaşam tarzına, rahatına ve zevkine göre yapılmalıdır. Kişinin dekorasyonda sevdiği renkleri, rahat edebileceği mobilyaları, ruhuna hitap eden aksesuar ve desenleri kullanması ruhunun okşanmasına ve huzur bulmasına neden olur. Mesela modern karakterli bir evde klasik dekorasyon yapılması veya klasik modern karışımı bir dekorasyon yapılaması evde yaşayanlara boğucu bir atmosfer sunar ve kişilerde huzursuzluk yaratır. 2017 Modern Dekorasyon Önerileri sadeliği ve rahatlığı içeren tasarımlardan oluşmakta ve göz doldurmaktadır.

Günümüzde artık çok eşyanın olmadığı, rahatlığı ve ferahlığı ile öne çıkan dekorasyonlar daha çok tutulmakta ve çalışan kadının işini evde daha da kolaylaştırmaktadır. Estetik ve kalite diğer dekorasyon tarzlarında olduğu gibi modern dekorasyon tarzında da öne çıkmaktadır. Modern Ev Dekorasyonları net çizgilere sahiptir. Mutfaktan banyoya, salondan çocuk odasına kadar her alanda kendisini göstermekte ve kullanıcılarına büyük bir konfor ve rahatlık sunmaktadır.

Modern Tarz Ev Dekorasyonu yapmaya karar verdiğinizde ilk yapmanız gereken mobilyalardan duvarlara, ev tekstilinden aksesuara kadar yapacağınız modern tercihler olmalıdır. Bu bağlamda 2017 modern dekorasyon önerileri resim galerimizi inceleyerek fikir edinebilir, alışverişe bilinçli bir şekilde çıkabilir ve kendi dizaynlarınızı daha kolay oluşturabilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan ANTRENİZİ DEKORE EDERKEN BU HATALARI YAPMAYIN. başlıklı makalemizde antre dekorasyonu, antre dekorasyonunda yapılan hatalar ve ev dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

98 queries 0,859