Home / ANASAYFA / 2017 Gergi tavan Modelleri
Ağaç-görselli-gergi-tavan-3
2017 gergi tavan modelleri

2017 Gergi tavan Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Dekorasyona bambaşka bir hava kazandıran ve kullanılan yaşam alanlarına lüks bir hava katan şık uygulamalar arasında 2017 gergi tavan modelleri gelmektedir. Son yıllarda daha sık kullanılmaya başlayan ve en trendler arasında yer alan gergi tavan modeli nedir? Nasıl yapılır? Gibi konuları sizler için araştırdık.

Yaşam alanlarına mükemmel bir görünüm kazandıran gergi tavan tasarımları, son teknoloji ile üretilerek müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Gergi tavan nerelerde kullanılır? Diye merak ediyorsanız işte cevabı. Gergi tavan ev dekorasyonunda, restoran, kafe, alışveriş merkezi, ofis, devlet daireleri ve hastanelerde, kısacası aklınıza gelebilecek her alanda rahatlıkla kullanılabilir.

Gelelim Gergi Tavan Nedir? Sorusunun Cevabına

 

Siparişler doğrultusunda istenen desen, ebat ve renkte üretilen özel kumaşların, ısıtılarak alüminyum profillere gerilmesi sonucu ortaya çıkan dekoratif tavan dekorasyonudur. Asma tavan sisteminden daha kolay kurulum ve daha şık görüntü oluşturması talebi artırmaktadır.

Germe tavan modelleri renk, desen açısından çok geniş seçenekler sunmaktadır. Her türlü zevke, tarza ve bütçeye hitap eden üretimler yapılmaktadır. Yuvarlak, düz, geometrik, tonoz veya kubbe gibi alanlarda rahatlıkla uygulanabilir.

Gergi tavan dekorasyonunuzu evinizde uygulayarak özgün tasarımlara imza atabilirsiniz. İstediğiniz desen ve renkte gergi tavan modelleri ile tarzınızı dekorasyonunuza yansıtmak elinizde. Bu arada gergi tavan sadece tavan dekorasyonunda değil duvar dekorasyonlarında da rahatlıkla kullanılmaktadır. Kullanımındaki hızlı artışın sebebi, her alanda rahatlıkla uygulanması ve geniş ürün yelpazesidir. Gergi tavan modellerinin üzerine uygulanan aydınlatmalar da tavan dekorasyonunuzu daha şık ve şatafatlı kılacaktır.

Gergi Tavan Avantajları

Tavan yanında duvarlara da uygulanabilmesi

Boya ve bakım istememesi

Bozulmayan, yırtılmayan, çatlamayan bir yapıya sahip olması

Kolay uygulanabilir ve sökülebilir olması

Uzun ömürlülüğü, ultraviyole ışınlardan etkilenmemesi, antibakteriyel özellikte olması, nemden ısıdan etkilenmemesi ve uzun ömürlü olması

Gergi tavan fiyatları yapılan işin kalitesi, ustalığı, zorluk derecesi, kullanılan malzeme ve işçiliğine göre değişmektedir. Yerli firmalarında üretime katılması rekabet ortamı oluşturduğundan fiyatları biraz daha cazip hale getirmektedir.

 

 

 

 

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

98 queries 0,845