Home / ANASAYFA / 2017 Bellona Yemek Odası Takımı Modelleri
bellona-mobilya-belissa-yemek-odası-takımı-modeli-2015

2017 Bellona Yemek Odası Takımı Modelleri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/decobaz/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

2017 Bellona yemek odası takımları ile evinizde zarafeti, şıklığı ve rahatlığı kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Mobilyada kalite denilince akla ilk gelen markalardan biri olan Bellona, konforu, şıklığı, sağlamlığı ve kalitesi ile bayanların en çok tercih ettiği ürünler arasındadır. Bazen yemek odalarında tek başına, bazen de salon ile bir arada sunulan Bellona yemek odası takımları şıklığından ve lüksünden ödün vermeyen bayanların tercihleri arasındadır. 2017 Bellona yemek odası takımı modelleri arasında en çok tercih edilen renkler ceviz rengi ve açık renklerdir. Bayanlar bu renklerle daha kolay, naif ve şık dekorasyonlara imza atmaktadır.

2017 Trend Sandalye Modelleri yazımızı okudunuz mu?

Bellona Yemek Odası Dekorasyonu Özellikleri

Eğer minimalist dekorasyon tutkunu iseniz sade yemek odası modelleri arasında tercih yapmalısınız. Pastel ve nötr renkler gibi belli başlı renklerin tercih edildiği Bellona sade yemek odası takımı modelleri oldukça şık tasarımlardan oluşmaktadır.

Her bir koleksiyonu usta kalemler tarafından çizilen ve her biri ayrı bir güzellikte sunulan Bellona yemek odası takımı modelleri ince işlemeleri, zarif kulpları ve yumuşak renkleri ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

2017 Bellona yemek odası trend renkleri arasında ceviz, krem, bej ve beyaz bulunmaktadır. Bu renklerle her türlü model ve renkteki mobilyalar kullanılarak rahatlıkla odak noktalı kombinler oluşturulabilmektedir.

Bellona yemek odası takımlarının bronz, gümüş, altın ve bakır tonlarındaki lüks, gösterişli veya sade aksesuarlarla uyumu da göze çarpmaktadır.

Bellona yemek odası takımı modelleri ile uyum içinde olabilecek en iyi halı küçük halılardır. Yemek masasının altındaki halılar mutlaka sade olmalıdır. Elips modeldeki halılar saçaklı kilim, parlak beyaz veya bronz tonlarla uyumlu kırçıllı halılardan olmalıdır.

Bellona yemek odası takımları ile seçilecek perde modelleri ise naif olmalıdır. Ekru beyazı, ceviz, krem ve bej renklerindeki Bellona yemek odalarında, Japoni, taşlı ve gösterişli stor perdeler kullanılmalıdır. Perde seçimi ve uyumu tamamen sizin tarzınıza ve zevkinize kalmıştır aslında. Mesela sade perdeleri sade mobilyalarla veya gösterişli perdeleri sade yemek odası takımı modelleri ile rahatlıkla kombin edebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan 2018 Çilek Genç Odası Takımları başlıklı makalemizde 2017 çilek genç odası modelleri., 2017 çilek genç odası takımları ve çilek genç odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.

97 queries 0,532